Anasayfa1
13 Eylül 2022 ( 63 izlenme )
Reklamlar

Yılmaz Özdil’den Tunç Soyer’e Tarkan çağrısı


SÖZCÜ yazarı Yılmaz Özdil, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü kapsamında Gündoğdu Meydanı’nda sahneye çıkan megastar Tarkan’ın adının bir sokağa verilmesi için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e çağrıda bulundu.


İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü kapsamında Gündoğdu Meydanı'nda sahneye çıkan megastar Tarkan, unutulmaz bir konsere imza attı.

Konserin yankıları sürerken SÖZCÜ yazarı Yılmaz Özdil’den Tarkan için özel bir talep geldi. Twitter hesabından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e çağrıda bulunan Özdil, Tarkan’ın isminin Gündoğdu Meydanı’na çıkan sokaklardan birine verilmesini istedi.

Özdil paylaşımında “Başkanımız Tunç Soyer'den bir İzmirli olarak rica ediyorum… Gündoğdu'ya çıkan sokaklardan birine, İzmir'in sosyokültürel tarihine geçen Tarkan'ın adını verin lütfen, ilelebet hemşehrimiz olsun.” ifadelerine yer verdi.


Başkanımız Tunç Soyer’den bir İzmirli olarak rica ediyorum… Gündoğdu’ya çıkan sokaklardan birine, İzmir’in sosyokültürel tarihine geçen Tarkan’ın adını verin lütfen, ilelebet hemşehrimiz olsun
Resim


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklandı Tarikatlar ile protokol imzalandığını itiraf eden Bakan Tekin geri adım attı: "Herhangi bir cemaatle protokol imzalamamız söz konusu değil" Talimat Erdoğan'dan! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu "Ben Türk'üm diyene vatandaşlık verilecek" On binlerce Suriyeli tatile gidiyor! Kaçtığı ülkeye bayrama giden sığınmacı muhacir mi olur!