AKP Milletvekili Hülya Atçı Nergis'in asgari ücret hakkındaki konuştukları henüz unutulmamışken şimdi de paylaştığı pazar fotoğraflarının 2017 yılına ait olduğu ortaya çıktı.
Çıkışlarıyla gündem olan AKP Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda da Ankara Demetevler’deki bir pazardan gelen limon, havuç, domates ve hurma meyvesini paylaşarak “Fiyat makul.” dedi.
ARKADAŞIM GÖNDERDİ, FİYATLAR MAKUL
AK Parti Milletvekili Avukat Hülya Atçı Nergis paylaşımında, “Ankara Demetevler pazarında sebze meyve fiyatlarını bir arkadaşım gönderdi. Fiyatlar makul.” ifadelerini kullandı. Nergis paylaşımına sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFLAR 2017 YILINA AİTMİŞ
Fotoğrafların 2017 yılına ait olduğunu teknik olarak ortaya koyan sosyal medya kullanıcıları, AKP'li Nergis’in paylaşımının altına şunları yazdı:
“Abla hiç mi markete gitmiyon sokağa inmiyon sen? Hiç mü farkında değilsiniz olanın bitenin. her şeyi geçtim Bu fiyatlara satılan sebze meyve çiftçiyi zaten intihara sürükler.”
“Hiç utanmıyorlar ya.”
“Öyle ki halkın içine dahi çıkamayacak durumu gelip, kendilerine vekil tayin ederek arkadaş aracılığıyla fiyat bilgisi alıp şu tweeti atacağıma istifa mektubumu paylaşırdım…”
“2017 yılının fotoğrafları ile yalan söyleyen bir vekil… Kimin Vekili acaba?”
“Alay etmeyin milletle 35 yıl öncesinin fiyatlarını paylaşarak. Gidin kendiniz pazara markete de görün gerçekleri.”
“Vekil olup insanları aptal yerine koyarcasına şu tweet’i yazmak…. Okurken utandım, yazarken insan nasıl yerin dibine girmez ya.”
“Limonun anavatanında bile limon kilosu 2 lira değil.”
“Yazın mevsiminde bile domates 2 TL değildi.”
“Kadın milletvekili görünüşte. Hiç utanmadan yalan olduğunu bile bile bunu paylaşıp sinirlerimizle oynuyor…”
“Bu gösterdiğiniz ürünlerle 4 kişilik bir aile için yemek tarifi verir misiniz? Seçim zamanı gelsin biz de makul birilerini seçeceğiz hiç merak etmeyin.”
AK Partili Nergis daha önce de Türkiye'de yaşam standardının yükseldiğini öne sürüp “Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil.” diyerek gündem olmuştu.
https://www.krttv.com.tr/gundem/2017yilininfotograflarinipaylasanakplivekilegoreh100397.html
Türker Ertürk'ün mükemmel anlatımıyla Atatürk ne demek ?948 izlenme
İstanbul’da kritik toplantı! İmamoğlu tehlikeyi madde madde sıraladı86 izlenme
Türk F-16 savaş uçağı pilotu nefes kesti33 izlenme
Bir çocuğumuzdan 'Gelecek hayalin ne ' sorusuna çok düşündürücü cevap 'Belki Alman vatandaşı olurum !'208 izlenme
Kaftancıoğlu'ndan yalanlama: "Yasal süreç başlatılacaktır"24 izlenme
Aybüke Pusat'tan sonra sevgilisi de TRT dizisinden çıkarıldı!49 izlenme
Bahçeli'nin stratejisi ters tepti! İstanbul'daki iftar programında MHP'li il başkanını yuhaladılar!599 izlenme
Emine Erdoğan: ‘Salda Gölü’nü geçmişteki hoyrat kullanımından korumak için…’237 izlenme
AKP’nin kalesi Konya’da ucuz yağ kuyruğunda bekleyen vatandaşlar isyan etti! 'Zamlar bizi çok etkiledi. Geçinemiyoruz. Vay halimize!'
Dolar 23 lirayı aştı, Erdoğan’ın o sözleri yeniden gündem oldu
AKP’li Esenler Belediyesi’nin temizlik işçileri düşük ücretlere ve kötü çalışma koşullarına karşı iş bıraktı
Mansur Yavaş'tan Melih Gökçek hakkında suç duyurusu!