Yozgat'ta, koronavirüs tedbirleri kapsamında Çekerek ilçesine bağlı Gökdere köyü hakkında karantina kararı verildi.
Yozgat Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Çekerek ilçemize bağlı Gökdere köyü, koronavirüs salgınının kontrolü açısından, Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 27 ve 72'nci maddeleri kapsamında, 01.05.2020 tarih, saat 23.00 itibariyle ikinci bir değerlendirmeye kadar karantinaya alınmış olup, köye giriş ve çıkışlar kapatılmıştır" denildi.
Çekerek ilçesine bağlı Çandır köyünde de 15 Nisan'da başlayan koronavirüs karantinası devam ederken, Gökdere köyü ile birlikte ilçede karantina altındaki yerleşim yeri sayısı ikiye çıktı. (DHA)
https://www.gercekgundem.com/guncel/178236/yozgattabirkoydahakarantinaaltinaalindi
Adıyamanlı depremzede 'Yüzde 70 oy verdik. En büyük kötülüğü AKP yaptı'57 izlenme
Soylu’nun 5 milyon dolar aldığı iddia edilmiş, Bataklık operasyonundan çıkarılmıştı: Peker’in gündeme getirdiği isim para dağıtmaya devam ediyor!91 izlenme
Ekrem İmamoğlu’nun corona virüsü testi pozitif çıktı!122 izlenme
Kentin tek kadın halk otobüs şoförü Kod 29’la işten çıkarıldı!96 izlenme
İmamoğlu'na Erzurum'da yoğun ilgi!44 izlenme
Plastik poşet fiyatı ve çevre cezaları belli oldu: İşte 2022 rakamları55 izlenme
PKK’dan 13 yıl yatan yandaş, İlker Başbuğ’a “askerlikten anlamaz” dedi!496 izlenme
Erdoğan’ın mal varlığını inceleyen SGK memurları hakkında karar62 izlenme