Yüksek Seçim Kurulu’nun CHP’nin Hatay, AKP’nin ise Ardahan ve Iğdır’daki seçimi yenileme talebini karara bağladı. CHP, Hatay’daki ölü seçmene oy kullandırma ve kanun dışı sandık kurulu iddialarıyla seçimin iptalini istemişti. Kurul bu talebi reddetti.
YSK aynı zamanda AKP’nin Ardahan ve Iğdır’daki seçimlerin yenilenmesi yönündeki talebini de reddetti.
Kurul ayrıca AKP’nin Bitlis Tatvan’da oyların yeniden sayılması yönündeki talebi ile Yeniden Refah Partisi’nin , Iğdır Aralık ilçesinde seçimlerin yenilenmesi yönündeki talebini de reddetti.
CHP dün Hatay’da 3 bin 389 ölü seçmen yerine oy kullanıldığını öne sürmüş, 20 sandıkta sandık kurulu başkanları polis ve zabıtalardan oluştuğunu tespit ettiklerini açıklamıştı. Parti bu iddialarla Hatay’da seçimini iptalini istemişti.
Tele1
AKP’li belediyeden toplu ulaşıma zam! Öğretmen uygulaması da kaldırıldı52 izlenme
AKP'li Ümraniye Belediyesi halkı fena kandırdı48 izlenme
Alçaklar, TBMM Başkanvekili CHP'li Levent Gök'ü de linç etmek istemiş !134 izlenme
Gülistan Doku için araştırma önergelerine AKP-MHP engeli26 izlenme
Prof. Dr. Ceyhan, sadece 27 gün kala son araştırmayı açıkladı!102 izlenme
Dilan Polat ve Engin Polat'ın asıl rolleri belli oldu: Şaibeli işlem 657 milyon liraya ulaştı!62 izlenme
Bağış kampanyası sosyal medyayı ayağa kaldırdı: #Hükümetİstifa etiketi 100 bine dayandı!251 izlenme
İmamoğlu ile Bakan karşı karşıya: Ecdad mirasını yıkıyor!76 izlenme