28 Mayıs aeçimlerin hemen ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL tarafından otopark aylık abonelik ücretine yüzde 125 oranında zam yapıldı.
ORBEL, yeni tarifede otomobiller için yarım saatlik otopark ücretini 15 lira olarak belirledi. 1 Haziran itibarıyla daha önce 1 saate kadar olan 8 liralık otopark ücreti yüzde 150 artışla 20 liraya yükseltildi. ORBEL otoparklarında 2 saatlik ücret 12 liradan 25 liraya, 3 saatlik ücret 15 liradan 30 liraya, 5 saatlik ücret 20 liradan 35 liraya yükseltildi.
Ayrıca, 9 saatlik park için 45 lira ve 14 saatlik park için 50 lira tahsil edilecek. ORBEL, 24 saatlik otopark ücretini de 30 liradan 60 liraya çıkardı.
Daha önce otomobiller için aylık 400 lira olan abonelik ücretler ise 900 TL oldu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan ORBEL A.Ş, teleferik fiyatlarına da zam uyguladı. Boztepe'ye gidişdönüş teleferik ücreti kişi başı 25 TL'den 60 TL'ye yükseltildi. Öğrenci tarifesi ise 15 TL'den 25 TL'ye çıkarıldı. Bu zamla birlikte, gidişdönüş tarifesi yüzde 140, öğrenci tarifesi ise yüzde 66 oranında artmış oldu.
halktv.com.tr
Oktay Saral'ın 'Bakan Ersoy' eleştirileri ortalığı karıştırmıştı, AKP'li isimden önce destek, sonra geri adım11 izlenme
İhaleyi kaptı, paylaşımı yaptı!175 izlenme
AKP’liler devlete sırtını böyle dayadı58 izlenme
MHP'li eski başkanın kardeşinden CHP'li isme silahlı saldırı31 izlenme
TRT'de İBB'yi suçlayan şahıs, Ulaştırma Bakanlığı'nda Tevfik Göksu sayesinde kadro aldığını itiraf ediyor: "- Bakanlığa nasıl girdin? Kadro nasıl oldu? + Tevfik Göksu sayesinde"24 izlenme
Özgür Özel'den TRT'ye: "Dirime gelmeyen ölüme de gelmesin"28 izlenme
Gazeteci Bahar Feyzan: "Başıma bir şey gelirse, sorumlusu MHP ve Semih Yalçın'dır"54 izlenme
Melih Gökçek için ‘parsel parsel’ süreci başladı! İlk suç duyurusu RP’li Ceylan için!379 izlenme
Konya’da su ve ulaşıma indirime AKP ve MHP'den ret: Gerekçe, ülke ekonomisinin durumu!
Cengiz’in Bodrum projesine karşı 50 bin imza!
Yılın ilk yarısında toplam 8 milyar 504 milyon dolar sıcak para kaçtı!
Karabük İletişim Derneği Başkanı Alpboğa: "Üniversitede bir fuhuş çetesi var"