Bu yıl 82 milyar lira bütçe açığı vermesi beklenen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 8 milyon 349 bin lira değerindeki taşınmazını satışa çıkardı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu SGK’yı batırmakla suçlamasının ardından kurumun bütçesindeki açık ve bu açığı kapatmak için yapılan satışlar dikkat çekiyor. Bu yıl kurumun 82 milyar lira açık vermesi bekleniyor. Kurum daha önce 14 ildeki 36 taşınmazını 279 milyon 262 bin 804 liraya satışa çıkarılmıştı.
Kurumdan bir satış daha geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu, Tokat’ın Turhal ilçesindeki 8 milyon 349 bin lira değerindeki taşınmazlarını satışa çıkardı. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre SGK, büro ve dükkanlardan oluşan 79 taşınmazını, 15 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek ihalelerle açık arttırma usulü satacak.

http://www.krttv.com.tr/gundem/zararedensgktasinmazlarinisatiyorh64996.html
Uluyan ülkücüden solcularla kucaklaşan Cemal Enginyurt’a: "Direne direne kazanacağız"32 izlenme
Sedat Peker'in ifşaatları ile Türkiye'nin gündemine oturan Mübariz Mansimov'dan yeni bomba açıklamalar!66 izlenme
Varlık barışı yürürlükte: 20 yıl vergi yok paranın kaynağını soran da yok!38 izlenme
Uzay mekiğini meğer Nakşibendiler düşürmüş !717 izlenme
İkinci 128 milyar dolar vakası!53 izlenme
Nerede olduğu merak ediliyordu: Rusya Savunma Bakanı Şoygu 12 gün sonra ortaya çıktı59 izlenme
Toprağını savunan 75 yaşındaki Hatice Nine’ye darp suçlamasıyla para cezası! "Dizinin üstüne çantasını koyup para teklif ettiler almadım. Ben Cumhuriyet kadınıyım. Ben toprağımı savundum"32 izlenme
Zümrüt Apartmanı kitabının yayıncısı teslim oldu!106 izlenme
Türkiye en yüksek enflasyona sahip ülkeler sıralamasında 14'üncü!
Doktorlar koronavirüse yeniliyor... Bir günde 4 doktor hayatını kaybetti!
Erdoğan'a topuk selamına Arınç'tan 'yalaka' tepkisi: "Eskiler 'tabasbus' derdi"
Teğmenlere başlatılan soruşturmaya Ece Üner'den çarpıcı soru: "Yeni bir Balyoz ve Ergenekon kumpas davası mı yaşanıyor?"