Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Yusuf Şahin’in zekât parasıyla makam aracı alması tepkilere neden olmuştu. İddialara göre, Rektör Yusuf Şahin’in zekat parasıyla makam aracı alması olayı basına yansıdıktan sonra, Şahin tarafından ASÜ Hukuk Müşavirliğince ilgili birimlere "Gizli" ibaresiyle yazı gönderildi.
Ajansaha’dan Armağan Şen’in haberine göre, ASÜ Rektörü Yusuf Şahin "Zekat parasıyla makam arabası" başlıklı haberle ilgili, haberde yayımlanan evrakın basına nasıl sızdığının peşine düştü. Dün ilgili birimlere “gizli” ibaresiyle gönderilen yazıda söz konusu evrakı kimlerin gördüğünün araştırılması ve tespit edilen isimlere soruşturma açılması istendi.
ASÜ Rektörünün bu tutumu, “olayın kamuoyunca bilinmesini sağlayanları cezalandıracak mı” sorusunu akıllara getirdi. Rektörlüğe bağlı Hukuk Müşavirliğince yazının gittiği bütün birimlere EBYS sistemi üzerinde "Gizli" ibaresi ile yazı gönderildi.
https://odatv.com/rektorsizintininpesinde15011951.html
İmamoğlu torpil iddiasına net yanıt verdi: Yazışmayı gördüm değeri yok!144 izlenme
Bomba iddia! "THY sponsor oldu, Katar'a satılacak yerler gösterildi"51 izlenme
İtirafçı olduğu iddia edilmişti: ROK'dan ilk hamle15 izlenme
Bir ‘Atatürk stadı’ daha yıkılacak!320 izlenme
İstanbul Havalimanı’nda başlatılan yeni uygulama İGA'ya yeni rant kapısı olacak!110 izlenme
Arda ‘bizimle ilgisi yok’ dedi ama iş makinesi toprak altında kaldı!164 izlenme
CHP ABD Temsilciliğinden Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili flaş video! 'Burada sizlerle birlikte olmak bir zevk'64 izlenme
İsrail askerlerinden El Cezire’ye canlı yayında baskın45 izlenme
AKP’en emeklilere ‘sabır’ tavsiyesi: "Gabar'dan çıkarılan petrol ile refah artacak ve emeklilere refah farkı olarak yansıtılacak"
İBB iddianamesinden: Savcılık, cezaevindeki Fatih Keleş’in Florya’dan “baz verdiğini” yazdı
Bakan Yardımcısının maaşı tam 801 bin lira!
İstanbul ve Ankara anketinde çarpıcı sonuçlar!