Ziraat Bankası'nın eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, Merkez Bankası (MB) ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Babuşcu, MB'nin her ay sattığı döviz miktarını açıkladı.
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Babuşcu, Merkez Bankası’nın haftalık 2,53 milyar dolar aylık da yaklaşık 1012 milyar dolar satarak döviz kurunu şu anki seviyesinde tutmaya çalıştığını öne sürdü.
Babuşcu sosyal medyadan şu ifadeleri kullandı:
“Bankacılık çevrelerinden edindiğim bilgilere göre döviz kurunu bu seviyelerde tutmak için, Merkez Bankası kamu bankaları aracılığıyla haftalık 2,53 milyar $, aylık yaklaşık 1012 milyar $ döviz satıyor.”
Yeniçağ
Eski AKP'li başkan da isyan etti! "İnekler dombra ile doymuyor, bakan bu işten anlamıyor"40 izlenme
Deniz Yavuzyılmaz'dan Erdoğan hakkında olay yaratacak paylaşım: "Bu bir Yüce Divan konusudur"12 izlenme
İBB soruşturmasında dikkat çeken detaylar: AKP'li vekilin eşi "mağdur" olmuş7 izlenme
Okullara verilecek temizlik malzemesi ihalesi ‘21B yöntemiyle’ 20 gün önce kurulan şirketin oldu!51 izlenme
Uzmanlar Tuz Konusunda Uyarıyor21 izlenme
73 yaşındaki tacizciden skandal savunma! 'Torunum gibi seviyordum'338 izlenme
Artırılan denetimlere yakalanmamak için türlü yöntemler geliştiren kaçak göçmenlerin sosyal medya "oyunu" ortaya çıktı27 izlenme
SOHR: HTŞ Alevilerin protestolarına ateş ederek müdahale etti21 izlenme
Tutuklanan Aykut Erdoğdu'dan tek cümlelik mesaj
Kadınları taciz eden Ticani Şeyhi’nin ses kaydı ortaya çıktı: "Benim yanıma geldiğinde çırılçıplak geleceksin. Soyun. Üstünde elbise olursa beni anlayamazsın"
Yargıtay Onursal Başkanı Prof. Dr. Sami Selçuk: "Bahçeli de ileride Anayasa Mahkemesi'ne ihtiyaç duyabilir"
Kara çarşaflılar kitap fuarına provakasyona gelmiş !