31 Mart yerel seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mesut Özarslan, önceki dönemden kalan belediye borcunu açıkladı. Özarslan, “Belediyemizin borcunu geldiğimiz günden beri noktası virgülüne kadar hesaplattık. 1 milyar 755 milyon 519 bin 103,73 TL Keçiören Belediyemizin birebir borcu bulunmaktadır” dedi.
31 Mart yerel seçimlerinde Ankara’nın Keçiören Belediyesi, AKP’den CHP geçmiş; Keçiören’in eski belediye başkanı Turgut Altınok, belediyeyi 10 milyon TL borç ile devrettiğini açıklamıştı. CHP’li Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ise belediyenin borcunu 1 milyar 755 milyon 519 bin 103,73 TL olarak açıkladı.
Özarslan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Belediyemizin borcunu geldiğimiz günden beri noktası virgülüne kadar hesaplattık. Ve bugün itibarıyla da borçları bütün halkımızın bilgisi olması amacıyla hem belediye binamızda, hem kalede, hem şelalede, hem billboardlarda Keçiören'imizin her yerinde görebilir insanlar kalem kalem. Ve bunun sonucunda noktası virgülde kadar okuyorum; 1 milyar 755 milyon 519 bin 103,73 TL Keçiören Belediyemizin birebir borcu bulunmaktadır. Bir önceki Belediye Başkanımız Sayın Turgut Altınok Beyefendi maalesef talihsiz bir açıklama yaptı. 10 milyon bir borçla devrettiğinden bahsediyor. Biz de kendisinin de geçmiş dönemde altında çalışan insanların yanlış bir bilgiler verdiği konusunda kendisini uyarıyor, bizim asmış olduğumuz tabelaları ve bildirimleri iyi incelemesini istiyoruz. Sonuç itibarıyla borcumuz bellidir. Bunları didaktik olarak noktası, virgülüne kadar açıklamış bulunmaktayız.
Bizim işimiz gücümüz Keçiören olacak. Biliyorsunuz halkımızla her gün kucaklaşıyoruz. Projelere başladık. Çöp sorununu halletmeye başladık. İnsanlığa hizmetin olduğu bir belediyecilik için her gün çalışıyor, didiniyoruz. Keçiören'in vicdan olmaya çalışıyoruz.”
Kaynak: ANKA
Gerçek Gündem
İstanbul Esenler’de her detayı korkunç tecavüz! 17 yaşında zihinsel engelli kıza yapılanları ifşa etti36 izlenme
AKP'li Samsun Belediyesi Mahkeme kararını dinlemedi, 100.Yıl anıtının beton bloklarını yıktı!24 izlenme
Ekrem İmamoğlu: Görev bittiği zaman, gitmeyi bilmek gerek!123 izlenme
34 ülkeye ihracat yapıyordu: 39 yıllık Türk tekstil devi iflas etti34 izlenme
TRT'de tepki çeken diyalog: 12 askerimizin şehit olduğu gün şarkılı, türkülü eğlence programı!43 izlenme
FETÖ ile poz veren terfi ediyor!633 izlenme
Eski yol arkadaşından Erdoğan'a sert yanıt: Niçin inkâr ediyorsun?187 izlenme
Kredi kartında taksit kaldırıldı iddiası21 izlenme
Mahkeme, hükümetin 'yıkım' projesine 'dur' dedi!
İBB'den LGS kararı: Ulaşım ücretsiz olacak
Sen misin AKP'li Ravza Kavakçı'nın aldığı İBB bursunu sorgulayan! İki kuruma binlerce lira ceza!
Erk Acarer AKP’deki iç savaşa dikkat çekti! "Tepişen yandaş filler kendi trollerini eziyor"