Emniyet Genel Müdürlüğü yurt genelinde bekçi alımı için 3 bin 250 kişilik kadro açtı. Niğde'de ise ile düşen 15 kişilik bekçi alımı için bin kişinin başvurduğu öğrenildi.
CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, "Niğde'yi baz alırsak tüm Türkiye'de başvuru sayısı 100 binlerle ifade ediliyor" dedi.
ANKA'dan Enes Can Özmen'in haberine göre Erhan, "Emniyet Genel Müdürlüğü 81 ilde 3.250 mahalle ve çarşı bekçisi alacağı ilanını yaptı. Niğde'ye de 15 kontenjan ayrıldı. Niğde'deki 15 kontenjana bin kişi başvuru yaptı. Niğde'yi baz alırsak tüm Türkiye'de başvuru sayısı 100 binlerle ifade ediliyor.
TÜİK'in verdiği işsizlik rakamı asla gerçekleri yansıtmadığı bir kez daha kanıtlanmış oluyor, artık ülkeyi yönetemiyorsunuz hemen seçim, derhal seçim" dedi.
Tarladan sofraya büyük fark: İşte en çok zamlananlar...25 izlenme
Kriz yok diyorlar: Tablo bu...69 izlenme
Kızıl Goncalar dizisine damga vuran Atatürk sahnesi! "Mustafa Kemal bir fikir adamıdır"75 izlenme
Vali yardımcısı, yayımlanmamış haberlere yayın yasağı istedi32 izlenme
TSK'ya imam kadrosu mu geliyor?271 izlenme
'Magnezyum, panik atağı tedavi ediyor' iddiası!21 izlenme
Üsküdar Belediyesi, Ensar Vakfı'na bedelsiz tahsis edilen binayı geri aldı9 izlenme
Bu geceden itibaren benzine ve motorine yine zam geliyor!26 izlenme