Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Kahvelipınar Mahallesi'nde yaşayan Yunus Göç'ün 2 aylık evladını öldüresiye dövdüğü anların görüntüsü ortaya çıkmıştı. Türkiye'de infiale neden olan görüntülerin ardından gözaltına alınan cani baba Göç, çıkarıldığı mahkemece “nitelikli öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanmıştı. Beyin kanaması geçiren Cihan bebek hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken baba Göç hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, Göç hakkında “nitelikli öldürmeye teşebbüs” suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırladı. Hazırlanan iddianame Gaziantep 1 Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

“BEBEK AĞLAMAYA DEVAM ETTİKÇE VURDU”
İddianamede, olay anına ilişkin detaylara da yer verildi. Anne Göç'ün eşine “önce çocuğun ilacını vereyim sonra çay koyarım” demesinin ardından cep telefonunu kamerasını açarak bıraktığı iddianamede belirtilirken, “Çekilen görüntüler incelendiğinde şüphelinin mağdurun yerden alıp boynundan tuttuğu, mağdurun sırtına sert ve şiddetli bir şekilde 10 defa vurduğu, mağdur ağladığında boğazını sıkıp ağzını kapattığı, mağdur ağlamaya devam ettikçe yüzüne vurduğu, annenin odaya girdiğinde ise bebeği sıvazlıyormuş gibi davrandığı görülüyor” denildi.

ALT SOYA KARŞI KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS
Cihan bebeğin kafatası kemiklerinin tümüyle birleşmediği ve beyin gelişiminin hayati öneme sahip olduğunun herkesçe bilindiğine yer verilen iddianamede, sanığın eyleminin “beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı ve alt soya karşı kasten öldürmeye teşebbüs” suçunu oluşturduğu aktarıldı. İHA
Kızılay’ın yardımseverlere verdiği altın madalya gümüş çıktı20 izlenme
Özgür Karabat'ın fotoğrafı IŞİD hücre evinden çıktı! "Bir soruşturma bile açılmadı"9 izlenme
Bankamatikçi personelden herkesi şoke eden yanıt! "Ne iş yapacağımı ben de bilmiyorum!"125 izlenme
Merkez Bankası'nda 130 milyarlık yeni skandal!58 izlenme
Elektrik ve doğalgaza zam var, açıklama yok!199 izlenme
Reuters'tan Ekrem İmamoğlu analizi: Seçmen onu Erdoğan karşısında tahtta tutmakta kararlı24 izlenme
Tuğba Özay yoğun bakımdaki babası için sevenlerinden dua istedi21 izlenme
Yargıtay Başsavcılığı, HDP'nin hazine yardımı yapılan hesaplarının incelenmesi ve dondurulmasını istedi28 izlenme
Son seçimi bilen SONAR'dan büyük anket! CHP tarihi farka gidiyor
Fransa’da radikal İslamcı fikirleri yaymakla suçlanan Sihamedi, Türkiye’ye sığınmak istiyor!
Ayasofya’nın eski imamından skandal sözler! "Allah karla çarpar"
Eski AKP Milletvekili Hüseyin Kocabıyık tutuklandı