İstanbul Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği dezenfeksiyon ihalesini, ihaleden 21 gün önce kurulan şirket kazandı.
İstanbul’da Beykoz Belediyesi koronavirüs salgınıyla mücadele için açık ve kapalı alanların dezenfeksiyonu hizmet alımı ihalesi yaptı. İhaleyi 2 milyon 626 bin lira bedelle ihaleden 21 gün önce kurulmuş bir şirket aldı. Cumhuriyet’ten Hazal Ocak'ın haberine göre, Beykoz Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün 2 milyon 958 bin 301 TL olarak belirlediği ve pazarlık usulü 21 B maddesi ile gerçekleştirdiği ihaleye 3 teklif geldi. 17 Mart’ta kurulan Cleanet Temizlik Hizmetleri Anonim Şirketi ihaleyi 2 milyon 626 bin lira bedelle kazandı ve 16 Nisan’da ilçe belediyesiyle sözleşme imzaladı.
İstanbul Ticaret Odası kayıtları incelendiğinde şirketin sahibi DNC Medya Yayıncılık ve Bilişim Hizmetleri şirketi görünüyor. Şirketin kuruluş tarihi ise 17 Mart 2020. Beykoz Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Cemal Sataloğlu, ihaleye ilişkin soru önergesi verdi. Sataloğlu, soru önergesinde söz konusu şirketin faaliyet alanının reklam ajanslığı oluğunu belirterek şirketin ihaleden 21 gün önce kurulmuş olmasına dikkati çekerek şu ifadeleri kullandı: “21 günlük bir şirketin hangi teknik ve mali verileri yeterli görülmüştür? Toplam hakediş tutarı ne kadardır?”
https://abcgazetesi.com/21gunluksirketakplibelediyeninihalesinikazandi360002
Vergi uzmanı tek tek anlattı: 6 ayda 5 trilyon lira vergi ödedik: Yarısı KDV ve ÖTV!10 izlenme
Suriyeli kadından 'Suriyelileri göndereceğiz' diyen Akşener'e skandal sözler! Oy kullanmaya giderken bunları unutmayın36 izlenme
AKP'li başkan yardımcısı vatandaşlara küfür etti !403 izlenme
"Hukuk Devleti kalmadı" diyen Savcı Eyüp Akbulut hakkında inceleme başlatıldı!83 izlenme
Maaşları 95 bin liraya yükseltilince bayram ettiler9 izlenme
THK’da çok uzun yıllar orman yangınlarıyla mücadele eden güzide pilotlarımızdan çağrı: "Yangını THK uçaklarına bırakın"76 izlenme
Kömür bitti araziler güme gitti!157 izlenme
Şamil Tayyar'dan Bakan Ersoy'a tepki: "Keşke hiç konuşmasaydı"22 izlenme
Erdoğan'ın gittiği Katar'daki finale Arjantin Devlet Başkanı gitmedi, ekonomik kriz nedeniyle maçı evinde televizyondan izledi!
Makam odasından servet çıkmıştı, AKP'li belediyedeki rüşvet skandalında ikinci perde!
Erdoğan’dan ‘israf araçları’ açıklaması
Şanlıurfa’da kömür kuyruğu!