Home
25 Nisan 2019 ( 118 izlenme )
Reklamlar

23 Nisan'da koltuğunu kendi kızına vermişti... O kaymakam terfi etti!


23 Nisan'da koltuğuna kendi kızını oturtan Kırıkkale Kaymakamı Muammer Köken, Kırıkkale Vali Yardımcısı oldu.


Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde Kaymakam Muammer Köken'in koltuğuna, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda temsili olarak kızı 4'üncü sınıf öğrencisi Betül Köken oturdu. Kaymakam Köken, Kırıkkale Vali Yardımcılığı görevine getirildi.

Keskin Kaymakamı Muammer Köken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda koltuğunu temsili olarak Atatürk İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi olan kızı Betül Köken'e bıraktı.

Betül Köken'in, temsili olarak babasının koltuğuna oturmasına ilişkin haber, Keskin Kaymakamlığı'nın internet sitesinde duyuruldu.

Ancak haberde Betül Köken'in, Kaymakam Köken'in kızı olduğu bilgisine yer verilmedi. Kaymakam Köken, koltuğunu temsili olarak kızına devretmesinden iki gün sonra, bugün Kırıkkale Vali Yardımcılığı görevine getirildi. Köken’den boşalan kaymakamlık görevine ise Kırıkkale Vali Yardımcısı Osman Akbaş atandı.

Muammer Köken, "Hakkımızda hayırlısı, devletimiz bizi vali yardımcılığı görevine layık gördü. Şu an izindeyim, pazartesi günü yeni görev yerinde görevimize devam edeceğiz" dedi.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/23nisandakoltugunukendikizinavermistiokaymakamterfih125970.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mehmet Şimşek’e ‘EYT' tepkisi: ‘SGK değil emekli açık veriyor’ İmam hatip ortaokulunun 'okula gelir elde etmek için' düzenlenen okul çayı etkinliğinde dansöz oynattılar! Enkazdan 75’inci saatte çıkarılan Melek'ten acı haber... Milyonlar yangınlara havadan müdahale beklerken, OGM'nin Kuzey Makedonya'ya uçak hibe ettiği ortaya çıktı