Konya'nın Meram ilçesindeki muhtarlara ücretsiz diz üstü bilgisayar dağıtan AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'un, belediyeyi 57 milyon borç ile devraldığı iddia edildi.
Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre Kavuş, belediyenin borçlarına rağmen ilçeye bağlı 69 mahalle muhtarına ücretsiz diz üstü bilgisayar dağıttı. Yeni bilgisayarlarla hizmet verimliliğine teknolojik katkı sunduklarını söyleyen Kavuş, “En akılcı ve başarılı yönetim, muhtarlarla birlikte yürütülen çalışma tarzıdır” dedi.
Muhtarlar adına söz alan Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Taşdemir ise kendilerine Meram Belediyesi tarafından verilen bilgisayarlar sayesinde daha verimli çalışabileceklerini söyleyerek, “Başkanımız, ne zaman kapısını çalsak bize açtı. Her zaman yanımızda durdu. Bu bilgisayarlar da bunun en güzel örneklerinden biri oldu. Bunun için Başkanımız Mustafa Kavuş'a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
BELEDİYENİN EN AZ 57 MİLYON BORCU VAR
31 Mart yerel seçimlerinde partisinden tekrar aday gösterilmeyerek koltuğunu Mustafa Kavuş’a devreden eski AKP’li Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, belediyenin borcunu 57 milyon TL olarak açıklamıştı.
https://haber.sol.org.tr/turkiye/57milyontlborcuolanakplibelediyedenmuhtarlaralaptophediyesi270893
Seçil Erzan yarın hakim karşısına çıkıyor: Mahkemeden 'Arda, Emre, Selçuk, Muslera' kararı45 izlenme
Türk yatırıcımlar ucuz diye Mısır'a akın etmişti! Grevlerle şaştı kaldılar19 izlenme
Milyonlarca emekli bu haberi bekliyordu, AKP kaynakları açıkladı: Bayram ikramiyesi ne kadar olacak?30 izlenme
İşe alınmayacağı söylenen vatandaş işyerinin masalarına tükürdü ve gitti.35 izlenme
İstanbul Üniversitesi'nden İsrail'e boykot kararı36 izlenme
AKP'li meclis üyesi, ihale aldığı kurumun bütçesine onay verdi!224 izlenme
AKP'li başkan 'borçsuz bıraktım' dedi, 890 milyon borç çıktı!36 izlenme
Türkiye basın tarihinde bir kara leke daha! Tele1 ekranları karartıldı!72 izlenme
Mehterle protesto edilen Manifest'in konserindeki kalabalık AKP'li ismi şaşırttı: "Dip dalga geliyor"
Merkez Bankası'ndan 33.3 milyar lira seçim avansı
'Cumhuriyet savcısı, kendisini muayene etmeyen doktoru gözaltına aldırdı' iddiası!
Berat Albayrak 'Türkiye Varlık Fonu'ndaki koltuğundan vazgeçmiyor!