Anasayfa1
05 Mart 2025 ( 7 izlenme )
Reklamlar

70 yaşında bekçilik yaparken öldü! Emekli çalışmaya mecbur ölmeye mahkum


Bursa İnegöl'de emeklilik yaşında olan fakat geçinebilmek için çalışan 70 yaşındaki emekçi Yusuf Çetin, iş yerinde ölü bulundu. Bekçilik yapan Çetin'in ölüm sebebinin kesinleşmesi için cenazesi adli tıpa gönderildi.


AKP iktidarı emekliyi 14 bin 469 liraya mahkum etti. Yaşı gelmiş artık çalışamayacak durumda olan bir insanın bu maaş ile insani şartlarda yaşabilmesinin imkanı yok.

Emekliler, ev kiralarına bile yetmeyen maaşları nedeniyle ileri yaşlarına rağmen çalışmaya mahkum oldu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde de 70 yaşında olmasına rağmen geçinebilmek için çalışan bir emekçi öldü.

70 YAŞINDA BEKÇİLİK YAPIYORDU

BursaAnkara kara yolu Yeniceköy Mahallesi’ndeki bir mobilya fabrikasında bekçilik yapan Yusuf Çetin'in cansız bedeni saat 08.00 sıralarında diğer işçiler tarafından bulundu.

İhbar üzerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, 70 yaşında Yusuf Çetin'in hayatını kaybettiği tespit edildi .

Gece saatlerinde yürürken fenalaşıp düşerek başını ahşaba çarptığı düşünülen Çetin'in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

halktv.com.tr

Kaynak:DHA

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP’li başkana cinsel taciz iddianamesi! Kolin İnşaat, halkın merasına göz dikti! "Islah edilemez" ‘Bu cadde benim’ diyerek, tel çekip yolu kapattı ‘Şahsı’ korumaya para dayanmıyor!