Adana'daki Sinem Apartmanı böyle yıkıldı! İşte o anlar....

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
55 izlenme 08 Şubat 2023
Reklamlar

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremde yıkımların olduğu kentlerden Adana'da Sinem Apartmanı'nın yıkıldığı anlar, araç kamerasına yansıdı.

Adana'nın Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'ndeki Sinem Apartmanı, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremde enkaza döndü. Bölgeye çok sayıda arama-kurtarma ekibi sevk edildi.

Sinem Apartmanı'nın yıkılmasından kısa süre sonra binada yaşayanların yakınları, enkaz bölgesine koştu.

Enkazda arama-kurtarma ekipleri çalışma yürütürken, binada yaşayanların yakınlarının umutlu bekleyişi sürüyor.

Bu arada, enkazdan çıkartılan bir çocuğa ait olduğu değerlendirilen bere, yürek burktu. Enkazdaki kişilerin yakınları, gözyaşlarına boğuldu.

YIKILMA ANI KAMERADA

Sinem Apartmanı yıkılırken, bu sırada sokakta yürüyenler, enkaz altında kalma riski yaşadı.

Apartmanın yıkılma anı, bir otomobildeki kameraya yansıdı.

Görüntülerde yolda ilerleyen otomobilin üzerine binadan kopan beton parçaları düşüyor. Bu sırada otomobilde yolculuk yapanlar panik içinde bağırıyor.

(Kaynak: DHA)

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Tunç, Gezi’yi ‘terör eylemi’ ilan etti: "Çünkü ölüm var, bir kalkışma olduğu tartışmasız" İlyas Salman'dan 'sarayın sanatçılarına' sert yorum 'Saraya dalkavuk olacağıma halka soytarı olurum!' Menzil Şeyhi için MİT devreye girmiş! #izmirdepreminde 10 saat sonra kurtarılan 15 yaşındaki Günay, enkaz altında beklerken o anları telefonuyla kaydetmiş!