CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın kendisine ait sosyal medya hesabından bakanlığın belediyelerin açtığı kreşlerin kapatılması ve yenilerinin de açılmaması kararının aldığını belirten tebligatı paylaştı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na tepki gösteren Günaydın "Kendileri kreş açmazlar, belediyelerin açtıkları kreşleri kapatma peşine düşerler.. Halka hizmette yarışın, hizmeti engellemekte değil!" ifadelerini kullandı.
BİR TEPKİ DE DENİZ YÜCEL'DEN
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, MEB'in belediyelerin açtığı kreşlerin kapatılması gönderilen yazısına ilişkin Yusuf Tekin’e tepki gösterdi. Yücel, “Sen bu milletin ve çağdaş Türkiye'nin düşmanısın.” dedi.
Deniz Yücel tepkisini şöyle dile getirdi:
Sen, ÇEDES dayatmasıyla sınıflara maket mezar dikip ağıt yaktırırsın, biz çocuklara gülmeyi, şarkı söylemeyi, hayatı öğretiriz. Sen, öğrencilere vatan hainlerinin mezarını temizletirsin, biz çevreyi korumayı öğretiriz. Sen çocukları Ortaçağ karanlığına hapsetmeye çalışırsın, biz Atatürk'ü ve Cumhuriyet değerlerini öğretiriz. Çünkü sen, aydınlığa, sanata, bilime, erdeme, onura, cesarete, umuda, akan suya, meyve çağında ağaca, güzel olan her şeye düşmansın. Sen bu milletin ve çağdaş Türkiye'nin düşmanısın.”
10 BİN ÇOCUK EĞİTİM ALIYOR
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı İbrahim Özkan kendisine ait sosyal medyadan yaptığı paylaşımda karara tepki gösterirken İBB'nin kreşlerinde 10 bin çocuğun eğitim aldığını duyurdu. Özkan "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, belediyelerin açtığı kreşlerin kapatılmasına ve yeni kreş açılmamasına karar verdi. İBB Kreşlerinde 10.000 civarında çocuğumuz okul öncesi eğitimi alıyor " dedi.
Tele1
ÖSYM eski Başkanı Ali Demir'e 18 yıl hapis istemi!67 izlenme
Özgür Özel'den sefalet zammı isyanı: "14 bin lira emekliyi aç bırakma maaşıdır. Geçim yoksa seçim var!"18 izlenme
834 bin liralık projenin maliyeti 9 milyara çıktı27 izlenme
Nevzat Bahtiyar'ın avukatı konuştu: Salim'le Nevzat'ın telefon konuşmasındaki detayı açıkladı30 izlenme
CHP'den flaş iddia! Ülkenin ekonomisi 1 Nisan'dan sonra IMF'ye emanet edilecek91 izlenme
İngiliz medyasından Türkiye analizi: "Turistin alacağı sepeti 26 sterline doldurdular"58 izlenme
Şüphe ve şaibe iddiaları vardı! Milli Piyango Genel Müdürü görevden alındı…172 izlenme
Emekli eksiye düştü, işçi perişan durumda11 izlenme