AKP’li belediye başkanları yine kendileri gibi AKP’li olan başkanların işe aldıkları işçileri işten çıkarmaya başladı. AKP’den Turgut Altınok’un kazandığı Ankara Keçiören Belediyesi’nde de benzer bir olay yaşandı. Bir önceki AKP’li başkan Mustafa AK döneminde alınan onlarca personelin iş akdi feshedildi.
Belediye’ye bağlı Gıda Tüketim Malları ve Pazarlama Üretim Şirketi’nden 60 kişinin işine son verildi. 60 kişinin yerine de 159 kişi işe alındı.
Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk'in haberine göre, Keçiören Belediyesi’nde muhalefet grubu, 31 Mart Seçimlerinin ardından çıkarılan personelin durumunu sordu. Verilen yanıtta, Belediye’ye bağlı Gıda Tüketim Malları Şirketi’nden 152 kişinin ayrıldığı belirtildi. Bunlardan 57’sinin istifa ettiği, 20’sinin emekliliğini istediği,5’inin öldüğü, 1’inin askerlik nedeniyle, 60’ının ise çeşitli gerekçelerle işten çıkarıldığı vurgulandı. Yine aynı dönem içerisinde aynı şirkete 159 kişinin alındığı da yazışmalarda belirtildi.
https://halktv.com.tr/gundem/akpdebaskanlarinsavasieskibaskanisealdiyenibaskankovdu405140h
Sedat Peker hakkında istenen hapis cezası belli oldu73 izlenme
Bülent Arınç'tan AKP'ye dikkat çeken 'Sedat Peker' göndermesi!57 izlenme
Böcek ailesinin ölümüyle ilgili ilaçlama firması sahibi ve çalışanı konuştu6 izlenme
Alkol zehirlenmesi can almaya devam ediyor!40 izlenme
Rusya, Ukrayna'nın Odessa kentine yeniden bombalı saldırı düzenledi!71 izlenme
Atatürk'ü yapay zeka ile canlandırdılar! Sosyal medya iki yönlü31 izlenme
AKP'li belediyeler, İlbank ve TOKİ: 3.1 milyar TL böyle harcandı!41 izlenme
Yurt dışı çıkış harcına büyük zam20 izlenme
Aslan kardeşler müdürlüğe abone oldu
Diyanet dur durak bilmiyor: Yarım milyarlık ek bütçe istedi!
Gizemli hepatit vakaları: "Evcil hayvanlardan bulaşma olasılığı" araştırılıyor
Erdoğan'ın Ankara'da gerçekleştirdiği mitinge Suriyeliler otobüslerle taşındı, alanda en öne yerleştirildi!