Anasayfa1
02 Mayıs 2019 ( 131 izlenme )
Reklamlar

AKP'den Ankara ve İstanbul hamlesi!


Büyükşehirleri CHP’ye kaptıran iktidar, belediyelerin metro gelirlerine el koyacak. 11 büyükşehiri CHP’ye kaptıran AKP, belediyeleri çalışamaz hale getirmek için gelirlerini kesecek.

İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere 11 büyükşehiri kaybeden hükümet, CHP’ye geçen belediyelerin temel kaynağı olan metro gelirlerini kesecek bir karara imza attı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından devletin bütçe kaynakları kullanılarak yapılan metroların bütün maliyeti belediyelere kaldı.

Cumhuriyet’ten Mustafa Çakır’ın haberine göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan metrolar için bütçeden yapılan tüm harcama, belediyelere merkezi bütçenin vergi gelirlerinden aktarılacak kaynaktan her ay yüzde 5 kesinti yapılarak karşılanacak.

Yani belediyenin geliri kaynağından kesilecek. Ayrıca kesinti yapılırken, metronun kâr edip etmediğine de bakılmayacak.

Belediye 25 gün içerisinde ödeme yapmazsa haciz ve cezalar devreye girecek.

khasdlessf,.jpg

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpdenankaraveistanbulhamlesi232672h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diyanet’ten Atatürksüz Çanakkale hutbesi Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'dan vatandaş geçimle mücadele ederken tepki çeken paylaşım AKP'li ismin oğlunun karıştığı tecavüz olayında kan donduran skandallar zinciri! Yandaş yalaka 'Ver Mehteri' Erkan yine saldırdı ! 'Kapatılsın bu ODTÜ'