Home
24 Mayıs 2024 ( 25 izlenme )
Reklamlar

AKP'den emeklilere kötü haber: "Ülkenin hayrına olmaz" diyerek itiraz ettiler


AKP'nin yerel seçim yenilgisinin ardından yaptığı istişare toplantılarında emeklilere zam konusu gündeme geldi. Temmuz ayında enflasyonun üzerinde zam yapılma önerisine itiraz edildi.



AKP'de, milletvekilleri ile yapılan ve seçim sonuçlarının detaylı bir şekilde değerlendirildiği istişare toplantıları sona erdi. Bu süreçte, özellikle temmuz ayında emeklilere enflasyonun üzerinde zam yapılması gerektiği konusunda görüş belirten milletvekilleri oldu. Ancak bu öneri, EYT'nin getirdiği mali yük nedeniyle itirazla karşılandı.

Türkiye gazetesinde yer alan kulis haberine göre, AKP'nin istişare toplantılarında temmuz ayında emeklilere enflasyonun üzerinde zam yapılması gerektiğini söyleyen milletvekilleri oldu. Ancak vekillerin bu önerisine, "Hangi kaynakla bunu yapacaksınız. Durum ortada. Emeklilikle ilgili en yanlış adım EYT oldu. Onun getirdiği fatura ödeniyor şu anda. Bu tip öneriler ülkenin hayrına olmaz" gerekçesiyle itiraz edildiği iddia edildi.

Gerçek Gündem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

FETÖ'den ihraç edilen eski polis otobüs durağında cinsel organını göstermişti! Adli kontrolle serbest bırakılmasının ardından yeniden gözaltına alındı Turhan Çömez İsrail’le nasıl ticaret yapıldığını ifşa etti İki Türk askerinin yakılma emrini veren IŞİD'in kadısını eşinin ifadesi tutuklattı! Sosyal medyaya operasyon: 3 Youtuber gözaltına alındı