AKP'nin eski İstanbul İl Başkanı'ndan flaş 15 Temmuz iddiası geldi. Selim Tumirci HalkTv'de katıldığı programda aHaber'in darbe gecesi kendilerini oyaladığını ve canlı yayına bağlamadığını ifade etti. Temurci konuya ilşikin olarak hazırlanan darbe dosyasının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sundukalarını da kaydetti.
Eski AKP İstanbul İl Başkanı ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman Siyaset programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Temurci şunları söyledi: "15 Temmuz gecesi bazı bakanlara ulaşamadık. Hatta telefonumu kırdığımı hatırlıyorum. Saat 11’den sonra Başbakan’a ulaşmaya çalıştık. Bir resim vermek istediler. Köprüler ele geçirildi. Bazı yerler ele geçirildi. Daha bildiri okunmadan bunlar oldu.
Biz üyelerimize mesaj attıktan sonra sokağa indik. Beni bütün televizyonlara bağlayacaksınız talimatı verdim. Tam o sırada askerlerin geldiği bilgisini verdiler. Bizim aceleciliğimiz nedeniyle askerler geldiğinde ben televizyona bağlanmıştım. Odama 1 silahlı asker girmek istedi. Kısıklı'da bekleyen vatandaşlarımızı Boğaz Köprüsü'ne ben çağırdım. Atatürk Havalimanı’ndaki tablonun incelenmesi lazım. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı 15 Temmuz gecesi neredeydi? Telefonumu açmayan insanlar var. 15 Temmuz gecesi sitelere gidip oralara sığınanlar var. Ama bunlar korktu diye FETÖ’cü diyemem. Bu insanların kahraman olarak gösterilmesi hatta madalya takılması kanıma dokunuyor. 15 Temmuz gecesi A Haber bizi oyaladı, ekrana bağlamadı. Bunu sayın Cumhurbaşkanımız da biliyor."
Terör örgütü FETÖ’nün yaptığı 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde saatler 00:07’yi gösterdiğinde TRT’de zorla darbe bildirisi okunmuştu. Aynı bildirinin TRT’den 45 dakika önce saat 23:23’te A Haber kanalında okunduğu ortaya çıktı.
X, profil resmine İmamoğlu koyanların hesabını askıya alıyor!17 izlenme
Virgin’de milyarlarca dolarlık karanlık! Sayıştay'ın ortaya çıkardığı kredi olayında soru işaretleri artıyor93 izlenme
Yurt çığlığına AKP'den yanıt: 20 KYK yurdu kapatıldı!43 izlenme
Mahkeme kararıyla iptal edilen sorular AKP'li vekillerin önünü açtı!26 izlenme
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal: "AKP imzaladığımız protokole uymamaya başladı. Biz artık Cumhur İttifakı’nda değiliz"40 izlenme
Tarikat yurdunda öğrencilere şiddet uygulayan görevli tutuklandı!47 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhuriyet yürüyüşü104 izlenme
Atatürk kendisine hakaret eden köylüyü nasıl serbest bıraktırdı?75 izlenme
Kredi kartları alarm veriyor
Ayşe Ateş’ten Bahçeli’ye flaş sözler! “Bahçeli bence de duruşmaya gelsin. Yargılananları şimdiye kadar korudular boşa gitmesin”
Sabahattin Önkibar'dan bomba kulis bilgisi! 'Bu isimler vallahi-billahi tutuklanacak!'
İYİ Parti'den istifa edip CHP'ye katıldılar!