Isparta Işıkkent Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede, konuşmaların tamamlanmasının ardından seçim için adaylık listelerinin divana sunulmasının ardından tartışma çıktı. Genel merkezin adayı ve mevcut il başkanı Osman Zabun’a rakip olarak çıkan Salim Nuri Güntaç’ın başkanlığındaki rakip listenin divan başkanı Kasım Bostan tarafından kabul edilmemesi üzerinde salonda büyük bir gerginlik ve yer yer kavgalar yaşandı.
Olaylar polisin müdahalesiyle güçlüklü yatıştırılırken kavganın ardından yapılan tek listeli seçimlerde Osman Zabun, kullanılan 445 oyun 387’sini alırken, 58 oy geçersiz sayıldı.
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin: Örtülü ödenek hız kesmiyor
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den yeni yıl mesajı
Hakkari'de çatışma: 1 askerimiz Şehit oldu
DNA sonuçları çıktı! Narin, tutuklanan amca Salim Güran'ın kızı mı?
Kanal İstanbul Projesi de yurttaşlara yük olacak!
Uyarıları dinleyen yok! Umreden gelenlerinin evlerini ziyaret edip fotoğraf çektiriyorlar!
İBB iddianamesinin açıklandığı gün Özel'den dikkat çeken İmamoğlu mesajı
İmamoğlu açıkladı: İBB, 2020'de ihtiyaç sahiplerine 618 milyon 890 bin lira destek sağlamış!
Uzmanlar nedenini açıkladı: Kur artışının nedenlerinden biri de...
Reza Zarrab hakkında bomba iddia!
Tarikata 'kaçak define' operasyonu: 40 mürit gözaltına alındı
Bir kadın sokak röportajında Atatürk'e '100 yıl önce senin atan ne yapıyordu, her yer heykel' diyerek saldırınca ortam gerildi!
Çocuklarda uyku bozuklukları
Meksika'da 8 yaşındaki çocuğun katil zanlısı linç edildi