Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Sakarya milletvekili adayı Cihan Saraç, iş insanı Sinan Aygün’ün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la ilgili gündeme getirdiği iddialara yönelik Twitter hesabında anket düzenledi. AKP’linin anketinden yüzde 88.6 oranında Mansur Yavaş’a destek çıktı.
YÜZDE 88.6 EVET
Saraç, ‘ankaraanket' hastagiyle “Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki iddiaları dehşet verici. Mansur Yavaş'ın Ankara’ya hizmet edeceğini düşünüyor musunuz?” sorusunu yöneltti. Bu soruya yüzde 88.6 oranında ‘Evet' cevabı verilirken, yüzde 11.4 aksi yönde görüş bildirildi.
‘REİSTEN FENA FIRÇA YİYECEKSİN!’
Twitter kullanıcıları, AKP’li Saraç’ı eleştiri yağmuruna tuttu. “Kafasına göre takılsa da olur. Oyum @mansuryavas06’a siz belediyelerden uzak olun yeter” yorumunun yanı sıra, “Adam gibi adam Mansur Yavaş. Sen bu anketi de sileceksin. Reisten fena fırça yiyeceksin… Artık @Akparti mv adayı olma şansında kalmadı” gibi yorumlar da geldi.
Erdoğan kayyum kılıcını çekti! Sıradaki belediye...31 izlenme
Lise öğrencisi 18 yaşındaki Türk genci Mert Turmuş, gelecek yüzyılın teknolojisini tasarladı !438 izlenme
Erdoğan'ın 'destek' diye açıkladığı 661 milyarın sırrı ortaya çıktı: Yüzde 80'i borç!98 izlenme
Cumhuriyet için 600 kilometre pedal91 izlenme
‘AKP iktidarından seçim öncesi mera yağması’41 izlenme
Aykut Erdoğdu'dan alkış tufanı kopartan sözler... Tek kelimeyle helâl olsun !3987 izlenme
Bloomberg duyurdu: İktidar 15 Temmuz Köprüsü'nün de işletme hakkını satıyor20 izlenme
IŞİD'çi Musul saldırısından sonra Konya’da şeyh olmuş!243 izlenme