Yeniden partisinden aday gösterilen AKP’li Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, seçim çalışması için gittiği bir toplantıda yaptığı yaptığı konuşma büyük tepki çekti. Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir adayı Mustafa Bozbey’in eleştiren bir konuşma yaparken skandal sözlere imza attı.
İŞTE O SKANDAL SÖZLER
Akp'li Alinur Aktaş şu skandal sözlere imza attı; “20 senedir Nilüfer'de belediye başkanlığı yapıyorsun. Arkadaş hangi caddeye, hangi kültür merkezine bir tane Allah dostunun, bir tane padişahın, bir tane Türk büyüğünün ismini verdin ya? Nerede devlete ve bayrağa savaş açmış, Türkan Saylan, Uğur Mumcu, Nazım Hikmet, Bahriye Üçok'un, nerede dinle diyanetle problemi olan adam varsa hepsinin ismini belirli merkezlere verdin. Şimdi seçim sathı mahalline geldik. Bursa gibi bir Osmanlı şehrinde, maneviyatı yüksek bir şehirde Emir Sultan'da duayla başlıyor. Herkes istediği yerden başlar. Herkesin en doğal hakkı canım. Ona bir şey dediğimiz yok. Beraberinde Süleyman Çelebiyi, ülkemizin manevi değerlerini aklına getiriyorsun. Ben bunu vatandaşımızın çok net bir şekilde okuyacağını ifade ediyorum.”
“HEPİMİZİN EVLADI VAR”
Hızını alamayan Aktaş sözlerini şöyle sürdürdü; “Yaptırdığın festivalleri, bunları söylemiyorum zaten işleyişleri. Bunlar zaten evlere şenlikler. Hepimizin evladı var. O icra edilen festivallerde nasıl rezilliklerin olduğunu ben sizlere net bir şekilde ifade etmek istiyorum.”
FETÖ PAYLAŞIMLARI
Daha önceleri FETÖ için “hizmet” ifadesini kullanan Alinur Aktaş, “Hizmet’in Mitrovica’daki Kosova Eğitim Kurumu Öğr.yurdunda sahur programındaydık.Teşekkürler Ali Çakır hocam” şeklinde mesaj atmıştı. FETÖ'nün Türkçe Olimpiyatları'ndan da övgüyle söz eden AKP'li Başkan Alinur Aktaş, daha sonra bu mesajları tepkiler nedeniyle sildi.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/akplialinuraktastanaydinlaraskandalsozler3725470/
Bir haftada 5 milyar TL'lik borç daha takibe düştü34 izlenme
İran, Dubai'deki ABD'li banka Citibank'ı insansız hava aracı ile vurdu!48 izlenme
İskilipli Atıf ile yeni yıl kutlaması!51 izlenme
Liselilerden muhteşem kutlama: Cumhuriyet 100 yaşında44 izlenme
Der Spiegel, Erdoğan'ın tapesini yayınladı950 izlenme
Yıkılmak üzere olan bu binaya az hasarlı raporu verdiler!65 izlenme
Hakkınızı yargıda aramak isterseniz önce harç parasını bulmanız lazım: Yüzde 122 zam41 izlenme
Gözaltındaki gazeteciye su bile vermediler!97 izlenme
İstanbul’da mobilyacılar sitesi sular altında: Hasar gün aydınlanınca ortaya çıktı!
Taliban Sözcüsü Mücahid, Diyarbakır'da Hizbullah hükümlüsünün konferansına katıldı!
AKP'li kadın 'yerel seçimleri kaybedeceğiz' dedi ortalık karıştı! Katılımcılar arasındaki Mete Yarar salonu terk etti
Ekrem İmamoğlu cezaevinden gençlere seslendi: "Adaletin, özgürlüğün ve eşitliğin hâkim olduğu bir Türkiye’yi el ele kuracağız"