Diyarbakır’da Bağlar Belediyesi’ne yönelik başlatılan 2 kişinin tutuklandığı rüşvet soruşturması kapsamında ifadesi alınan AKP Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu hakkında yurt dışı çıkış yasağı getirildi.
DHA’nın haberine göre Bağlar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde görevli F.K.’nin, kendisinden işini yapması karşılığında rüşvet istediğini iddia eden bir iş insanı, polise başvurdu. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, düzenlediği operasyonda, seri numaraları alınmış paraları iş insanından alan F.K.’yi, paraları aracına koyarken suçüstü yakalayıp gözaltına aldı.
F.K. emniyete götürülürken, soruşturma kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden sorumlu S.A. da gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu
Soruşturma kapsamında dün Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da savcılıkta ifade verdi. Beyoğlu’na adli kontrol şartı ile yurt dışına çıkış yasağı getirildi.
Soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (DHA)
Tele1
Neden tasfiye edilmeli? Rusya'daki 'Wagner krizi' SADAT'ı yeniden gündeme getirdi31 izlenme
Ege Denizi'nde şiddetli deprem48 izlenme
HÜDA PAR'lı isimden Gaffar Okkan için skandal sözler45 izlenme
Tarikatta cinsel istismar skandalına ilişkin CHP'den AKP iktidarına çarpıcı sorular!25 izlenme
AKP grubu, bugüne kadar İmamoğlu'nu engellemek için neler yaptı?111 izlenme
Güllü soruşturması genişliyor: İki isim daha ifadeye çağrıldı10 izlenme
Sayıştay raporları tırpanlandı mı? İşte bu yılın raporlarında açıklanmayan giderler!47 izlenme
Son ankette Millet İttifakı bombası! Hem yerel seçimde hem de genel seçimde oy oranları patladı!40 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan son mesaj: "Dedim korkar mısın? O dedi yok yok!"
AKP'den İBB'ye bir kumpas daha: Murat Kurum'a ‘Beykoz'da arsam yıkıldı, 5 yıldan beri kentsel dönüşüme girecekti. Kurtarın bizi’ diye dert yanan kadının derdi sahte çıktı!
Ahmet Davutoğlu AKP’den istifa etti!
Atatürkçü sendikacıya 15 Temmuz davası