Anasayfa1
31 Ağustos 2019 ( 73 izlenme )
Reklamlar

AKP'li başkan olsaydı böyle mi oturacaklardı?


İmamoğlu ile eski İBB çalışanlarının seçtiği sözcülerin taleplerini dinledi, makam odasındaki görüntüleri ise dikkat çekti.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait şirketlerden işten çıkartılan işçiler belediye önünde oturma eylemi yapmıştı. iSPARK, iSTAÇ, BELTUR, iSTGOVEN'de çalıştıklarını ancak gerekçe belirtilmeden işten çıkartıldıklarını ileri süren işçiler, işe iade edilmelerini istemişti.

Seçime kısa bir süre kala işe alındıkları tespit edilen ve iş akitleri feshedilen İBB çalışanları arasında sözcü seçmelerini isteyen İBB Başkanı İmamoğlu, eylem yapan grubun seçtiği 3 kişiyle görüşmüştü. Sözcüleri makam odasında ağırlayan İmamoğlu, eylemcilerin sorunlarını dinlemişti. Saraçhane’deki merkez bina önünde eylem yapan eski İBB çalışanlarının seçtiği 3 sözcü ile makam odasında bir araya gelen İmamoğlu, “Burada olan ya da olmayan hiçbir arkadaşımızla bizim kişisel bir sorunumuz yok” açıklamasında bulunmuştu. 

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER

İmamoğlu ile eski İBB çalışanlarının seçtiği sözcülerin, makam odasındaki görüntüleri ise dikkat çekti. Görüntülerde, sözcü olarak seçilen eski İBB çalışanlarının oturuşları sosyal medyada tepki yarattı. İmamoğlu'na karşı vücut dilleriyle ve oturuşlarıyla ciddiyetsiz bulunan çalışanlar çokça eleştirildi. Görüntüler seçim sürecinde bazı çalışanların İmamoğlu'nu başkan olarak tanımayacaklarına yönelik sözleri hatırlattı. 

İşte o görüntüler:

https://odatv.com/akplibaskanolsaboylemioturacaklardi31081921.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye yüksek enflasyonda 185 ülke arasında 15. sırada! Tavukçuluk devi iflas etti! Dilan Polat 'hayat çok zor' diyerek isyan etti: "1.200 TL tuttu, aslında 1.700 TL'lik ürün vardı. Ancak kart limitim yetmediği için sepeti boşaltmak zorunda kaldım" Bakan Dönmez’den elektrik ve doğalgaz faturaları açıklaması