AKP'li Akçakiraz Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum döneminde TOKİ tarafından belediyeye satılan 312 dönümlük arsayı parselleyip açık artırma usulüyle satışa çıkartıyor.
27 Kasım–5 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan ihalede arsaların taban metrekare fiyatlarının 400 ile 500 TL arasında olduğu kaydedilirken, elde edilecek gelirin nerede kullanılacağına ilişkin ise bir açıklama yapılmadı.
“HER GÜN 2530 PARSELİN SATIŞI OLACAK”
Arsa satışı ile ilgili süreç hakkında bilgi veren Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, 312 dönümlük arsayı TOKİ'den belli bir ücret karşılığında aldıklarını belirterek, şöyle konuştu:
312 dönümlük arsayı Akçakiraz Belediyesi’ne çok kıytırık bir rakama sattılar. Şu an Altınçevrede, mevcut TOKİ'lerimizin üstü. Orda bulunan dağın yamacı hem kartal yuvası gibi bir yer, ova, doğa coğrafya ayaklarınız altında.
Akçakiraz ayaklarınızın altında, Sivrice ayaklarınızın altında, Organize Sanayi ve Elazığ ayaklarınızın altında, çok güzel bir yer. Sıvılaşmanın olmadığı, kaygan bir zeminin olmadığı, suyun yüzeysel olmadığı çok konforlu bir yaşam alanı olduğu bir mekân, bir yerleşkeden bahsediyoruz.
Orada güvenli bir yaşam alanı oluşturduk ve inşallah 188 adet parselin 27 Kasım’da ihalesi olacak ve 5'ine kadar devam edecek.
188 parsel tabii bir günde satılmıyor. 27'sinde başlayıp 5'ine kadar devam edecek olan bir ihale sürecimiz var. Her gün yaklaşık 2530 parselin satışı olacak.
Bu satışlarımızda taban fiyat 400 ile 500 TL arasında değişiyor. Ödeme tebliğ edildikten sonra 15 gün içerisinde nakit olarak ödenecek. 188 parsel 188 kişiye hayırlı uğurlu olsun diyorum.
KRT
Meksika Devlet Başkanı Obrador: Rusya olmadan Ukrayna toplantısına katılmayacağız32 izlenme
TÜİK açıkladı, inşaat resmen durmuş!118 izlenme
Bir tv dizisini böyle izleyen kaç toplum vardır acaba ?1667 izlenme
CHP 'Yeliz' için harekete geçti19 izlenme
Hakan Çakır cinayeti sonrası babası isyan etti: "14 yaşındaki çocuğun 20 tane dosyası var!"41 izlenme
Erdoğan'ın seçim vaadi olan millet kıraathanesine milyonlar akıyor!44 izlenme
Paramız 18 yılda böyle pul oldu!106 izlenme
AKP'den büyük hizmet! 9 milyar liraya 48 yeni cezaevi geliyor!147 izlenme
“Çok tehdit alıyorum” diyen Sinan Ateş’in ablası Erdoğan’a seslendi: “Devreye girmesi lazım”
'Türkiye’ye getirilecek IŞİD'liler serbest kalabilir!'
Yargıtay Birinci Başkanvekili Ahmet Ömeroğlu: "Toplum tatmin olmuyor hemen tutuklanmasını görmek istiyor"
Magandanın laf attığı kadın annesi çıkarsa neler olur ? İzleyelim...