AKP’li Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın sosyal medya hesabından AKP eski belediye başkanlarını itham eden paylaşımları, kentteki partilileri karşı karşıya getirmişti.
AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise, AKP’li Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a sert sözlerle yanıt verdi.
AKP'li vekil Ahmet Çakır, AKP’li Başkan Selahattin Gürkan’ın katıldığı bir televizyon programında, “2 milyon TL’ye verilmiş olan altyapı ihalesini iptal ederek kendimiz sadece 20 bin TL’ye yaptık” sözlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
"MİLLETİMİZİN AKLIYLA DALGA GEÇMEKTEDİR"
malatyatekhaber.com'un aktardığına göre, Çakır yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Aziz Hemsehrilerim aldığımız aile ve teşkilat terbiyesi gereği bu tür iftiralara cevap dahi vermek istemiyoruz, ama gerçekten müfteriler had, hudut bilmiyorlar, gayri ahlaki bir şekilde ve sistematik olarak saldırıyorlar. Anlayışınızı istirham ediyorum. Başkanlığını yaptığım dönemde, Büyükşehir Belediyemizde çalışmadığı halde maaş alan personeller olduğu, harici maaş ödemelerinin yapıldığı, trilyonlarca TL’ye ihale edilen işlerin ihalelerinin iptal edilerek Belediye imkanlarıyla 20 bin TL’ye yapıldığı iddiaları İftiradır. Milletimizin aklıyla dalga geçmektir. 20 bin TL’ye yapılacak bir işin bırakın 2 milyon TL’ye ihale etmek, böylesi bir ihaleye hazırlık evrakı düzenlemek bile suça teşebbüstür.”
Merkez Bankası ile ilgili çok çarpıcı iddia!120 izlenme
90.5 milyar dolarlık rekor kırdı26 izlenme
Artık yurt dışında okumak da hayal oldu! İtalya, 3 yıllık vize başvurularını durdurdu13 izlenme
Barakada çıkan yangında ölen 5 kardeş son yolculuklarına uğurlandı26 izlenme
21 yaşındaki genç kendini asarak intihar etti...147 izlenme
Sayıştay raporunda çıkan binlerce litre şaraba bakan ‘yok’ dedi!58 izlenme
İktidar çevrelerindeki sözleşme tartışması tırmanıyor! İstanbul Sözleşmesi’nde kimin dediği olacak?51 izlenme
Koltuk altı ağrısı neden olur? Koltuk altı ağrısı nasıl geçer?23 izlenme