Ordu'da 336 metrekarelik alan üzerine yapılan Yöresel Ürünler Pazarı, tamamlandığı halde yaklaşık bir yıldır atıl durumda bekletiliyordu. Yapımı bittikten sonra, incelemelerde bulunan dönemin Belediye başkanı Enver Yılmaz, pazarın önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini, satılacak yöresel ve organik ürünlerin vatandaşlardan büyük ilgi göreceğini belirtmiş fakat açamadan görevinden istifa etmişti.
Her biri 3 metrekareden oluşan toplam 17 adet ahşap satış biriminin bulunduğu pazarı 31 Mart’tan sonraki yeni Başkan Hilmi Güler kaldırdı. İşçiler tarafından sökülmeye başlanan yöresel ve organik ürünlerin sergilenip satılması için düzenlenen pazarın açılmadan yıkılmasına vatandaşlar tepki gösterdi.
Konu ile ilgili konuşan Ordu CHP İl Başkanı Yusuf Furtun, “Kenti yap boz tahtasına çevirdiler. Kimse hesap sormayınca onlarda kafalarına göre hareket ediyorlar. Sanki babalarının parası biri yapıyor diğeri bozuyor” dedi.
Adı sık sık AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Ordu’nun AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz 18 Eylül 2018 tarihinde görevinden istifa etmişti. Görevinden istifa etmeye zorlandığı iddia edilen Yılmaz’ın yerine Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili olan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş atanmıştı.
Zihinsel engelli çocuğa istismar: Kimseyi inandıramayınca ses kaydı dinletti30 izlenme
Erdoğan'dan vatandaşa İBAN, rahatsızlanan AKP'li vekile gelince 'Hava ambulansıyla seni Ankara'ya aldıralım!'63 izlenme
Cumhurbaşkanlığı Spor sahaya çıkmadan yok oldu!177 izlenme
Murat Muratoğlu'ndan Erdoğan ve Mehmet Şimşek'e sert sözler: "Bugüne kadar, 2.5 trilyon dolar vergi toplanmış 20 yılda! 2.5 trilyon dolara yeni ülke kurarsın, sıfırdan"28 izlenme
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çarpıcı hatırlatma: "Metro hattının maliyeti İBB tarafından karşılanmaktadır"28 izlenme
CHP'ye çökme planını boşa düşürecek anket12 izlenme
Keban Barajı'nda 400 milyonluk sızıntı: 65 bin haneye yetecek elektrik boşa gitti!10 izlenme
Diyanet Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını andı!30 izlenme
Şamil Tayyar'dan Cumhur İttifakı'nda çatlak açıklaması: 'Erken seçime götürebilir'
Yıkılan siteye ödeme yapılmadı, hasarsız sitedekilere 10’ar bin TL ödendi!
Baroların kararı ABD basınında manşet oldu
Cemal Enginyurt, Suriye'deki Alevi katliamını savunanlara ağzına geleni söyledi! "Birileri o kadar köpekleşti ki aynaya bakarak köpek gibi havlıyorlar. Erdoğan’a sesleniyorum: İtlerini durdur"