İstanbul Eczacı Odası, bugün, Sancaktepe’de Canan Eczanesi’nden çalışan İsmail Durmuş’un koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı. İstanbul Eczacı Odası tarafından yapılan paylaşımda, İsmail Durmuş’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ve yakınları ile eczacılık camisana başsağlığını dilediklerini belirtti.
.jpg)
RİSK ALTINDA OLDUKLARINI SÖYLEDİ
Eczacı İsmail Durmuş’un 18 Mart’ta AKP’li Sancaktepe Belediyesi’ne attığı mesaj ise dikkat çekti. İsmail Durmuş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, eczanelerinin dezenfekte edilmesini, tüm ricalarına rağmen eczanelerinin dezenfekte edilmediğini dile getirdi. Sancaktepe Belediyesi’ne seslenen Durmuş’un risk altında olduklarını ve yardım edilmesi gerektiğini dile getirdiği görüldü.
VEFAT ETTİKTEN SONRA CEVAP VERİLDİ
Sancaktepe Belediyesi ise söz konusu talebe 24 gün sonra İsmail Durmuş koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdikten sonra cevap verdi. Belediye, Durmuş’un talebini ilettiği paylaşıma “Merhaba, Bahsetmiş olduğunuz konu hakkında ayrıntılı bilgi ve ilgili birimlerimizi bilgilendirmek, sizinle iletişim halinde kalabilmek adına ilgili adres ve iletişim bilgilerinizi paylaşır mısınız” diye yanıt verdi.
.jpg)
https://odatv4.com/akplibelediyeeczacininmesajinaolduktensonrayanitverdi11042036.html
Çocuk yaşta evliliği savunmuştu: O başhekim yardımcısı hakkında soruşturma açıldı37 izlenme
İsmail Saymaz'la Merve Şebnem Oruç arasında yandaş gerginliği! 'Sen yandaşsın! Bu gücü nereden alıyorsun'143 izlenme
Kırım Kongo Kanamalı Ateş Hastalığı ve Belirtileri31 izlenme
CHP'den Bilal Erdoğan'a EYT tepkisi22 izlenme
İki yıl geçti ama onlar hâlâ çadırda: “Soğukta, yağmurda, rüzgârda bazen fırtına çıkıyor korkuyoruz. Engelli oğlumla beraber kalıyoruz başka gidecek yerim yok”17 izlenme
Muharrem İnce: “Çıkar ittifakı”200 izlenme
Edip Akbayram'ın konseri madenciler için iptal edilmişti, Yılmaz Özdil Türkiye Bartın'ın yasını tutarken Saray'da yapılan eğlenceyi açıkladı!32 izlenme
Herkes corona virüsü yüzünden ödemelerin ertelenmesini konuşuyordu! Virüse rağmen garanti ödemeleri yapıldı!69 izlenme
Prof. Dr. Üşümezsoy'dan o kent için uyarı: "6.5 büyüklüğünde depreme hazır olun"
AKP'li kadın Suriyelileri savundu: "İyi ki Erdoğan kazandı şükürler olsun. Türkiye'de savaş çıkacak. Siz de kaçacaksınız"
SGK'da dudak uçuklatan açık
Irak’ın Erbil kentinde bulunan Lanaz petrol rafinerisi vuruldu!