Anasayfa1
26 Temmuz 2023 ( 23 izlenme )
Reklamlar

AKP’li belediye halk ekmeğe zam yaptı!


Konya’da üst üste gelen zamların ardından 200 gram ekmeğin fiyatı 6 liraya yükselmişti. Zammın ardından Konya’da AKP’li Karatay Belediyesi de 4 liradan satılan halk ekmeğin fiyatını 5 liraya yükseltti.



Türkiye’nin tahıl deposu olarak bilinen Konya’da ekmek fiyatlarına son bir ayda iki kez zam gelmiş ve 200 gram ekmeğin fiyatı 6 liraya yükselmişti. Kentte ekmeğe gelen zamma bir yenisi daha eklendi. AKP’li Karatay Belediyesi halk ekmeğe zam yaptı. Zammın ardından 4 liraya satılan halk ekmeğin fiyatı 5 liraya yükseldi.

“BİZ OLMASAK EKMEĞİN FİYATI DAHA YUKARDA OLURDU”

Halk ekmeğe ilişkin 7 Temmuz 2023 tarihinde açıklama yapan AKP’li Belediye Başkanı Hasan Kılca, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Glutensiz ekmek noktalarımızı artırdık. Şu an Konya’da en ucuz en kaliteli ekmek Karatay Halk Ekmek. İddia ediyorum, biz olmasaydık ekmeğin fiyatı daha yukarılarda olurdu. Şu anda 4 TL olarak satılıyor. İnşallah bu rakam artmaz diye ümit ediyoruz.”

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

MİT'ten kritik operasyon: Sözde üst düzey yönetici İzzettin İnan öldürüldü! Seçim sonrası güven dibe vurdu AKP oyların yeniden sayılmasını istedi, 3 oy farkla CHP’ye kaybetti! LPG'ye gece yarısı zammı!