Birgün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi, Kudüs ve Mescidi Aksa gezisi için bir tur şirketiyle anlaştı.
Belediye, 19 Eylül’de, “Kudüs ve Mescidi Aksa Gezi Programı” başlıklı ihale düzenledi. İhalenin sözleşmesi ise 9 Ekim’de imzalandı. Gezi için yapılan anlaşmanın maliyeti kayıtlara, 4 milyon 50 bin TL olarak geçti.
150 KİŞİYE 3 GECE 4 GÜN GEZİ
İhale dosyasında yer alan bilgilere göre, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Medeniyet Okulu projesi kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ve öğretmenlerinden oluşan 150 kişi Kudüs ve Mescidi Aksa'ya götürülecek. Gezi üç gece, dört gün sürecek. Gezide uçak biletleri karşılanacak, en az üç yıldızlı otelde konaklanacak.
50 EURO HARÇLIK VERİLECEK
Kafilenin konaklaması için açık büfe hizmeti olan bir otel seçilecek. Gidilen yerlerdeki müze ve ören yerlerine giriş ücretleri de belediye kasasından karşılanacak. Gezide Mescidi Aksa, Kubbet'us Sahra, Babürrahme Kabristanlığı, Zion Tepesi, El Halil, Beytlahm, Eriha, Lut Gölü, Helhul gezilecek. Geziye katılan her bir öğrenciye 50 avro harçlık verilecek.
Yeniçağ
Ekrem İmamoğlu müjdeli haberi paylaştı! BELTUR Otel Büyükada İstanbulluların hizmetine açıldı37 izlenme
Bin 245 kilometrelik demiryolu hattı depremde büyük hasar gördü41 izlenme
'Zam geldi ama mini mini' diyen eski vekile Cumhurbaşkanlığı'nda yeni görev!39 izlenme
Konut ve kira artışlarına vatandaş isyanı: "Cehennemde yaşıyoruz"37 izlenme
Sedat Peker, Yıldırım Demirören'in yasak aşkını ifşa etti! "Yeterli olmadığı halde haber sunucusu yapmıştı..."192 izlenme
Yaklaşan bir başka büyük zam daha! Motorin Fiyatı 30 lirayı bulacak29 izlenme
Türk sanayi devi iflasın pençesinde... 45 ülkeye ihracat yapıyor15 izlenme
İsmail Saymaz Tebliğcileri kendi silahlarıyla vurdu! Haramın gerçek adresini açıkladı53 izlenme
Pasaportsuz giriş başladı, Bulgar turistler Edirne’ye akın etti!
CHP'li Maraklı, yeni ÖSYM başkanının geçmişte attığı skandal tweeti paylaştı! "Tarikatçıya 'efendim' diyen bir ÖSYM başkanımız var artık"
Diyarbakır’da Starbucks ve Burger King’i basan saldırganlar aynı gün serbest bırakıldı!
Trabzon İYİ Parti’de seçim öncesi ‘iş birliği’ krizi: Adaylığı iptal edildi