Home
14 Temmuz 2019 ( 97 izlenme )
Reklamlar

AKP'li belediyeden skandal karar! İstiklal Caddesi'nin ismi 'Şehit Muhammed Mursi Caddesi' oldu!


Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet’in kuruluşunun temellerinin atıldığı 4 Eylül Kongresine ev sahipliği yapan Sivas’ta, AKP’li Belediye İstiklal Caddesi’nin adını “Şehit Muhammed Mursi Caddesi” olarak değiştirdi.



50 yıllık İstiklal Caddesi'ne, yargılandığı mahkeme salonunda ölen Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Mursi'nin adının verilmesi, STK'ların tepkisini çekti. Cumhuriyet Kadınları Derneği Sivas Şube Başkanı Nurten Yanalak, kararı yargıya taşıyacaklarını açıkladı.  Belediye Meclisi toplantısında alınan isim değişikliği kararı onay için Valilik'e gönderildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gazeteciye siyasetçiye yasak Menzil'e değil: Facianın yaşandığı maden bölgesine çadır kurdular 20 yılda geldiğimiz nokta: Gürcistan Larisi 2 kat, Azerbaycan Manatı ve Bulgar Levası ise 4 buçuk kat daha değerli! Bakan Nebati'nin, katıldığı SADAT organizasyonunda 15 Temmuz'a ilişkin skandal ifadeleri ortaya çıktı! 'Allah 15 Temmuz'u bize bir ikram olarak verdi' 'Fidanlar ağaca, ağaçlar ormana' şarkıda kaldı!