Anasayfa1
12 Aralık 2025 ( 5 izlenme )
Reklamlar

AKP'li belediyenin etkinliğinde konuşacaktı: Mehmet Akif Ersoy'un afişleri yırtıldı


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında eski Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy tutuklanmıştı. AKP'li Esenler Belediyesi'nin 14 Aralık'ta konuşmacı olarak davet ettiği Ersoy'un afişlerini yırttı.


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada aralarında 8 isim gözaltına alındı. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken, aralarında eski Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy'un da yer aldığı 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturmanın 'uyuşturucu' kapsamında yürütüldüğü öğrenildi.

ERSOY'UN AFİŞLERİ YIRTILDI

Ersoy, hakimlik ifadesinde kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti. Ersoy'un tutuklanmasına yönelik tartışmalar sürerken AKP'li Esenler Belediyesi'nden dikkat çeken bir hamle geldi.mehmet-akif-ersoy-2.jpeg

AKP'Lİ ESENLER BELEDİYESİNİN ETKİNLİĞİNDE KONUŞACAKTI

Esenler Beldiyesi 'Gençlik Spor ve Kültür Sanat Etkinlikleri' kapsamında 14 Aralık'ta Mehmet Akif Ersoy'u 'Esenler Medya Akademisi' etkinliğine konuşmacı olarak davet etmişti.mehmet-akif-ersoy.jpeg

Ersoy'un söz konusu operasyonlar kapsamında tutuklanasının ardından Ersoy ilgili afişten kimliği belirsiz kişilerce yırtıldı. Konuya ilişkin ise resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak:Halk TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saadet Partili isimden çok konuşulacak sözler: Erdoğan, 2005 ve 2008'de IMF'den borç aldı! Ordu Suriye'de savaşta, şehzade Bilal kahkahalar atarak oyun oynuyor ! Devlet binası 9 senedir boş duruyor, 2 ayrı binaya kira ödeniyor! Özel teknesi olan tam kapanmada denize çıkabilecek!