İki aydan bu yana hastalığı nedeniyle İstanbul'da tedavi gördüğü belirtilen Ceylanpınar eski belediye başkanı Mehmet Sait Atilla için 100'e yakın silahlı adam görevlendirildi.
Şanlıurfa'ya bağlı Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, iki aydan bu yana hastalığı nedeniyle İstanbul'da tedavi gören Ceylanpınar Eski Belediye başkanı Mehmet Sait Atilla için silahlı karşılama töreni düzenledi. Mehmet Sait için ilçe girişinde oluşturulan alanda silahlı adamlar havaya ateş açtı.
Vatandaşa destek kısıldı bütçe kamuya aktı
Bal arıları için "yok olma" tehlikesi!
TOKİ ev değil dert sahibi yaptı! 2 yıldır inşaatlara çivi çakılmadı
Ekonomist Ege Cansen: "Cumhurbaşkanımızdır ama Türkiye’yi savurdu gitti. Ben Erdoğan'dan daha iyi biliyorum, Kuran'da nas diye bir şey yok"
"Mafya ile tek bir bağlantım ortaya çıksın hayatıma son veririm" demişti! İşte Soylu'nun Oflu İsmail'in oğlu mafya lideri Ata ile yan yana fotoğrafı!
Ucuz ürünlerden alabilmek için markette yarış
Orta Doğu’da kaos: Reuters’tan Erdoğan hakkında çarpıcı analiz
İsveç, Türkiye'nin kırmızı bültenle aradığı dolandırıcıyı iade edecek!
Göztepe Şehir Hastanesi'nde doktora makas ve su ısıtıcısıyla saldıran şüpheli tutuklandı
Vatandaşa açlık yılı, bakanlığa tonlarca tatlı
İçişleri Bakanlığı, İhale Kanunu'na aykırı şekilde araç kiralamış!
Barış Pınarı Harekâtı’na giden askerlerimizden mesaj var !
Vatandaş, camide 'ön safta' namaz kılmak isteyen Bakan Kurum'a yerini vermedi!
AKP’nin ‘Sevgi Evi’nde skandallar zinciri! 28 çocuk işkenceye ve cinsel tacize uğradı!