Lüks aracında uyuşturucu kullandıktan sonra gözaltına alınan eski AKP Genel Merkez personeli Kürşat Ayvatoğlu, adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı. İfadesinde kokain kullanmadığını söyleyen Ayvatoğlu, “Kokain değil pudra şekeriydi. Şaka yapıyorduk” dedi. Ayvatoğlu’nun pudra söylemi skeç konusu oldu.
Kürşat Ayvatoğlu, arkadaşlarının ifadesinin ardından tekrardan yakalanarak gözaltına alındı. Ayvatoğlu dün gözaltından ailesi aracılığı ile yaptığı açıklamada, kokain kullandığı itiraf etti.
Türkiye Neslican'ı son yolculuğuna uğurladı
Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı'ndan yine büyük rezalet! İmamoğlu'na destek veren sanatçıları kayıt altına aldı!
Danıştay 5. Dairesi FETÖ’den ihraç 450 hakim ve savcıyı göreve iade etti
Cübbeli bile olayların farkına varmış !
Rusya 'Ukrayna'ya ait 81 askeri tesis vuruldu'
Vatandaştan Erdoğan'a tepki: "Saray’da yaşarsan, gayet güzel beslenirsen, halkın durumundan haberin olmaz"
FETÖ'nün kasası artık serbest!
Prof. Kaboğlu: Ekrem İmamoğlu, hukuken İstanbul Büyükşehir için seçilmiş yeni başkandır
Şehir hastanesindeki usulsüzlük Sayıştay raporuyla ortaya çıktı!
Papa 14. Leo, Mattia Ahmet Minguzzi'nin babası Andrea Minguzzi ile buluştu
ABD uçağından düşen iki Afgan’ın kimlikleri belli oldu
BİM Marketler Kurucusu Cüneyd Zapsu: Gerçekten işe alacak adam bulamıyorum
İki farklı Türkiye! Bir tarafta pazardaki artıkları toplayanlar diğer tarafta 61 bin lira ödeyerek Umreye Cruise gemisiyle gidenler
Kemal Özkiraz, AKP ve MHP'ye sandıktan çıkacak kötü haberi verdi! "Ekmek 5 lira olacak, 'çıkart telefonu' diyen..."