İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diploması üzerinden başlayan tartışma ve yargı süreci devam ederken yandaş medyada her gün bu konu işlenmeye devam ediyor.
AKP'ye bağlı medya organlarından TGRT'de dikkat çekici anlar yaşandı. Programa konuk olarak katılan eski MHP'li Nazif Okumuş Cem Küçük'e "Yusuf Tekin nasıl rektör oldu?" diye sorunca ortalık karıştı.
Okumuş'un sorusunun ardından tepki gösteren Cem Küçük, "Profesörlüğü şaibelidir diyorsun. Bu iftiradır. Güzel insanları linç ediyorlar." diyerek tepki gösterdi.

Tartışmanın bu anında söze giren eski AKP'li Şamil Tayyar'dan ilginç bir itiraf geldi. Tayyar, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in rektör atanmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:
"Nazif ağabey mevzu şu, MEB akademik kariyeri ile herhangi bir sorun yok. Rektör olabilmek için profesörlük kadrosunda 3 yıl kalmak gerekiyordu. Kararname ile o üç yıllık süre kaldırıldı. Ondan sonra rektör atandı. Sonra o kararname iptal oldu"
Sözcü
Minguzzi davasında 'pes dedirten' mektuplaşma! Delil olarak dosyaya girdi9 izlenme
Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? İşte cevabı…175 izlenme
İsrail’den din propagandası: Askerlerin Gazze’deki sinagogda dua etmesini kutladılar27 izlenme
Turgay Ciner'e yakalama kararından önce haber uçuruldu mu?15 izlenme
The Guardian’a konuşan Suudi yetkili: "Bizim ona ihtiyacımızdan çok Erdoğan'ın bize ihtiyacı var. Ticaret koşullarını biz belirleyeceğiz!"38 izlenme
Sedat Peker'den 'tosuncuk' paylaşımları! "Hepsini deli edeceğim"5708 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 6.408 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 5.313.098’e, can kaybı da 48.524’e yükseldi!56 izlenme
Taliban, halk müziği sanatçısını öldürdü!61 izlenme