Amasra'da Akmercan firması tarafından doğalgaz şehir içi döşeme işlemleri bu sabah başladı.
Kanal74’ün haberine göre sabah 9:30 da Amasra müzesini yanındaki ana cadde üzerinde başlanan doğalgaz çalışmalarından önce programın yapılacağı alana AKP Bartın Milletvekili ve grup başkan vekili Yılmaz Tunç Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır CHP Amasra İlçe Başkanı Seyhan Bilgin AKP Amasra İlçe Başkanı Şenol Sert partililer ve vatandaşlar katıldı.
“DOKTOR YOK” DEDİLER “MİLİTAN” OLDULAR
AKP Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ile kadın vatandaşlar arasında Kaleşahta yapılan devlet hastanesinde doktor olmadığı açığın aile hekimlerinin devlet hastanesine götürülmesi şeklinde çözülmez istendiğinin söylenmesi üzerine kısa süreli gerginlik yaşandı.
Yılmaz Tunç , kadınlara "28 Mayısta oylar Recep Tayyip Erdoğan' a diyerek” oradan ayrıldı. Ardından kameralara konuşan AKP Bartın Milletvekili ve Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, “CHP’li militan arkadaşlar var beni provoke etmeye çalışıyorlar" dedi.
Odatv.com
Kaşar Bank’tan mağdurlara şok mesaj!
Kurtuluşa giden yolun ilk adımı… Atatürk’ün izinde nice 19 Mayıs’lara!
Depremzedenin Suriyeli yağmacılar isyanı! 'Bizi Suriye’ye yollasınlar'
Şişli Belediyesi kayyumu Meclis'i lağvetti
Sayı giderek artıyor, o illerde de okullar tatil
Elektrikte yeni zamlar yolda!
Döviz kurunun son günlerde rekordan rekora koşması akıllara Erdoğan'ın konuşmasını getirdi!
Emeklinin tenceresinde dert kaynıyor: "Ancak geçinebiliyorum, ölmeden yaşıyoruz"
LPG'ye büyük zam yolda: Tarihi belli oldu
İBB Meclisi'nde AKP'li üye vicdanını unuttu, öldürülen Ayşenur ve İkbal'i suçladı: "Nevrotik flört ilişkileri"