Anasayfa1
19 Ocak 2021 ( 43 izlenme )
Reklamlar

AKP’li vekile göre Türkiye ve dünyadaki felaketlerin sorumlusu İmamoğlu!


AKP Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, “Lüzumsuz biri çıktı 'Martın sonu bahardır' dedi. O günden sonra Türkiye’nin ve dünyanın başına gelmeyen kalmadı” diyerek isim vermeden Ekrem İmamoğlu’nu suçladı.





AKP Aydın 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Aydın Milletvekili ve AKP MKYK üyesi Metin Yavuz, Türkiye'de ve dünyada yaşanan felaketleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine bağladı. İsim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu işaret etti.

HER ŞEY “MARTIN SONU BAHARDIR” İLE BAŞLADI

Atatürk Spor Salonundaki kongrede konuşan Yavuz, “Geçenlerde lüzumsuz biri çıktı “Martın sonu bahardır” dedi. O günden sonra Türkiye'nin ve dünyanın başına gelmeyen kalmadı. Öylesine sıkıntılı ve zor bir süreç yaşadık ki, daha önce yapılan projeler olmasaydı koca İstanbul susuz kalacaktı. Covid19 salgınıyla birlikte eğitimden ticarete, devletten özel sektöre, sanayiden sağlık hizmetine kadar her şey köklü bir değişim içine girdi” diyerek 2020 yılının insanlık tarihinin unutamadığı bir yıl olduğunu belirtti.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akplivekilegoreturkiyevedunyadakifelaketlerinsorumlusuimamoglu6216825/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Geminin su aldığını görenler ayrılmaya devam ediyor! AKP'li Şamil Tayyar'dan istifa kararı 'Aktif siyaseti bırakıyorum' Tarihin akışını değiştiren zafer: 18 Mart 1915 Çanakkale İsviçre vatandaşı doğrucu gurbetçi gerçekleri tokat gibi vurdu! "Mahvoluyorsunuz" İBB Meclisi'nde AKP'li üye milyonlarca lira peşkeş çekilen cemaatleri savundu! İşte o akıl almaz konuşma!