‘BELEDİYENİN PARASI MİLLETVEKİLLERİNİN MİDESİNE İNMİŞ’
Sancar, “Bakın elimde gördüğünüz iki adet fatura Çivrilli hemşerilerimizin vergileriyle milletvekillerine yemek yedirildiğinin belgesi. Hem de Ankara'da. Görev yeri Ankara olan vekillere Çivril Belediyesi Ankara'da yemek yediriyor! 25 Temmuz tarihli 900 TL'lik ve yine Ankara'da başka bir lokantadan kesilmiş 18 Ağustos 2018 tarihli 215 TL'lik yemek faturalarının açıklaması ise şu şekilde: “AKP milletvekilleri akşam yemeği, AKP'li milletvekili öğle yemeği. Ayıptır, günahtır. Bana uğrasaydılar ben onlara yemek ısmarlardım” ifadesini kullandı.
‘28.500 TL'LİK FATURA KİMİN?’
AKP’li belediye olan Babadağ Belediyesi'ne kesilmiş toplam bedeli 28.500 TL olan bir yemek faturası olduğunu da kaydeden Sancar, “Bu yemeklerin kimlerle, hangi AKP'lilerle yendiğini bilmiyoruz ama pes diyoruz… Belediye bütçesinden ’emeğin faturası’ ödenir ama yemeğin faturası ödenmez ve asla ödenmemelidir. Bu ne ahlakidir ne hukuki ne de helaldir” dedi.
Tahliye bekleyen Can Atalay’dan Meclis’e çağrı28 izlenme
Zabıta, yumurta satan kadının yumurtalarını yere attı, çevredekiler tepki gösterdi! 'Bu insanlar aç olmasa bu soğukta bekler mi?'66 izlenme
Bunu da gördük! Kızlara pembe, erkeklere mavi Kur'an!175 izlenme
RTÜK'ten dört televizyon kanalına idari para cezası25 izlenme
Beş milyonu görmezden geldiler!1173 izlenme
Avrupa Birliği’nden Türkiye’ye vize serbestisi açıklaması45 izlenme
RTE 15 Temmuz gecesinden öğlene kadar, Cuma namazına kadar oradaymış ! Not: 16 Temmuz Cumartesiydi !1884 izlenme
Metin Özkan'ın parasını çaldığı kişi konuştu: "Bahçeli'nin danışmanı olmasından korktum"114 izlenme