AKP Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Nevşehir'de yaptığı konuşmasında Türkiye’nin AKP iktidarı sürecinde çok önemli mesafe katettiğini söyledi.
Karacan, şu ifadeleri kullandı:
"2019'a giden süreçte bizim hep birlikte sahada olup, dava neferi olarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Bizim yapmamız gereken kenetlenmek, bunu 2019'dan sonraki geleceğimiz için yapmamız gerekiyor. 2023, 2053, 2071 sürecine, bu memleketin geleceğine AK Parti kadroları ile hizmet etmek istiyorsak hesabı kenara bırakıp, Allah rızası için memleket uğruna hizmet etmemiz gerekiyor.
Orta yaşın üstündekiler Türkiye'nin nereden nereye geldiğini çok iyi bilirler. Belki genç arkadaşlarımız 80'li yılların başını bilmeyebilir. Türkiye, bugünlere 2002 yılından sonraki süreçte Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan vasıtasıyla geldi. Türkiye'nin elde etmiş olduğu imkanlardan dolayı hepimizin Cumhurbaşkanımıza borcu var, hepimiz şapkamızı önümüze koyup, 2019 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızın nasıl elini rahatlatabiliriz diye düşünüp çalışmalıyız. Sandık başkanından genel başkan yardımcısına kadar bize düşen görev bu."
http://www.abcgazetesi.com/akpliyoneticiiyicetadinikacirditurkiyedeherkesinerdoganaborcuvar73807h.htm
Tartışmalara neden olmuştu: Arap yatırımcı Danıştay’a takıldı40 izlenme
Asgari ücret sonrası gözler oraya çevrildi: En düşük emekli maaşı için duyulmamış tahmin!45 izlenme
Bu fabrikada sadece kadınlar istihdam edilecek!39 izlenme
'Yol yaptı' diyenler dikkatlice izlesin! Giresun'a bu yolu yapanlar kim bilir ne kadar zengin oldu!137 izlenme
Akşener, Gaziantep'te Erdoğan’a yüklendi!143 izlenme
Kim Milyoner Olmak İster'de Görülmemiş Soru! Kenan İmirzalıoğlu ekrana bakarken kahkahayı patlattı39 izlenme
CHP’li Emir’den hastane uyarısı! "Başkentteki yoğun bakımlar doldu"87 izlenme
Eski Afgan futbolcu Khalida Popal, Taliban sonrası Afganistan’daki korku iklimini anlattı57 izlenme
İşte Türkiye'nin gerçek gündemi... Fatura ödemek için 14 yıllık yüzüğünü sattı!
Nijerya'da Türk Hava Yolları krizi: Biletlerde yolsuzluk iddiası
İranlı molla Ayetullah Ahmed İrvani'nin kızının düğün fotoğrafları, tartışmalara yol açtı.
Köprü geçiş ücretlerine büyük zamdan sonra vatandaş oraya akın etti!