Gergerlioğlu, “Ak Partililere Süleyman Soylu’ya destek vermemelerini tavsiye ederim. Büyük ihtimalle görevden alınır. Kendileri zor durumda kalırlar. Skandalın dibi yok” dedi.
Twitter’dan açıklamalarda bulunan Gergerlioğlu şu ifadeleri kullandı:
“Son 5 yılda en az 35 kaçırılma vakası var, dedim. Cezaevine atıldım. Şimdi kalkmış Bakan, ‘Beyaz Toros varsa istifa ederim’ diyor. İstifaya gerek yok. 22 aydır kayıp Yusuf Bilge Tunç’tan haber versinler.
Kayıplar haftasında bir de ‘Beyaz Toroslar varsa istifa ederim’ dedi. Daha gelişmiş versiyonu Siyah Transporterlar, kamera görüntüleriyle ispatlı. Hadi görelim.
“Berfo Ana’nın oğlu Cemil Kırbayır’ı öldürenler bile ölmüştür artık. Ama o anaya, toplumsal bir borcumuz var. Vicdan borcu. Hiçbirimiz unutmasın ve bulsun o katili, sorsun o hesabı.
“Ak Partililere Süleyman Soylu’ya destek vermemelerini tavsiye ederim. Büyük ihtimalle görevden alınır. Kendileri zor durumda kalırlar. Skandalın dibi yok.
“Sedat Peker’in iddiaları konusunda yargı adım atmazken TBMM’de vekilliğim haramice gasbedildiği için yaptığım meşru direniş için jet hızıyla dava açılmış. Neden cezaevindeyim anlaşıldı mı?”
https://www.gercekgundem.com/siyaset/277047/akplileresuleymansoyluyadestekvermemelerinioneririmcunku
Gaziantep'te vahim tablo: Şehrin yarısı icralık!39 izlenme
Halil Falyalı'nın babası ilk kez konuştu "Oğlumun uyuşturucu baronu olduğu söyleniyor, uyuşturucunun düşmanıydı. Yolunu kestiler”41 izlenme
Sarıyer'de kiliseye silahlı saldırı: Bir kişi hayatını kaybetti21 izlenme
Dolar ve Euro yılın en yüksek seviyesinde!37 izlenme
Gezi Davası'nda 3 beraat kararı13 izlenme
Seçim öncesi rezerv depremi33 izlenme
İsrail'in saldırıları sonrası Gazze'de ölü sayısı 5 bini aştı22 izlenme
Depremde kızını kaybeden Orhan Aydın masayı yumruklayarak isyan etti: "Hiç mi vicdanınız şerefiniz yok?"22 izlenme
Milli Eğitim Müdürü’nden skandal İstiklal Marşı talimatı! "Kısık sesle okuyun"
İBB operasyonundaki "bilgi notu" AKP’li belediyede çalışan bir trol tarafından hazırlanmış! Skandalı Bahadır Özgür anlattı: "Organize bir çete işi"
Genel başkanların ardından Ankara il başkanları bir araya geliyor
Manavgat'ta Belediye Başkanlığı CHP'de kaldı