Korkusuz yazarı Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın erken seçime gidebileceği iddialarına yönelik çalışmalarda bulunduğunu öne sürdü.
Takan, Ankara kulislerine dayandırdığı iddiayı şu şekilde kaydetti:
Elazığ'dan acı deprem haberi henüz gelmemişti. O günün akşam saatlerinde Ankara kulislerine “Ertesi günün sabahı çok sayıda Vali’nin değişeceği bir kararnamenin çıkacağı” ile ilgili iddialar düştü. Ankara bürokrasisinde tedirginlik hakimdi. İsimler havalarda uçuşuyordu. Doğal olarak, Elazığ’dan gelen acı haber ile gündem değişti. Saray’da hazırlandığı iddia edilen Valiler kararnamesi de bu yüzden ertelenmiş olabilir. Ancak, bu durum Ankara bürokrasisindeki tedirginliği gidermeye yetmedi.
İktidar kulisleri, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın yurt dışından dönmesini bekliyor. Yeni bakan totolar oynanıyor iktidar cenahında. Şu bakan gönderiliyor yerine falanca isim getiriliyor. Kabinenin “güçlü” olarak sayılan bazı isimleri görevden alınıyor ve onların erken seçim için Erdoğan tarafından sahaya sürüleceği iddia ediliyor. Bunların teyidi var mı?.. Yok!.. Zaten bu işlerin teyidi olmaz. Konuşulur, dinlersiniz. Adı üstünde “kulis” bunlar. Sonrada olmasını beklersiniz!.. Kabine revizyonu ve erken seçim tartışmaları da aynı erken terhis, mahkumlara af söylentileri gibidir.Diş macunu misali… Tüpten bir kere çıkmaya görsün!.. Bir daha asla içine sokamazsınız.
http://www.krttv.com.tr/siyaset/akpningizlierkensecimplanimivarh26180.html
Atatürk Orman Çiftliği'ne bir darbe daha!72 izlenme
AKP'li vekilin TBMM Karnesi 0'larla dolu! Zamanını Meclis'teki odasını ışıklarla süslemeye ayırdı31 izlenme
AKP ve MHP arasında kavga çıktı, AKP'li başkan MHP’lilere karakolda silah çekti!39 izlenme
İstanbul'da AKP'nin İBB adayı Murat Kurum’un sokakta dağıttığı stanttan çay alan vatandaş: "Oyum Ekrem İmamoğlu’na"46 izlenme
Saray'a Y ve Z kuşaklarından veto! Son anketlerde çarpıcı sonuçlar!50 izlenme
Taşlık arazileri sulu arazi gösterip devleti dolandırmışlar21 izlenme
İZSU Genel Müdürü hakkında tutuklama talebi36 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 32.404 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 3.240.577'ye, can kaybı 31.230’a yükseldi!51 izlenme