AKP’nin Türkiye kuyruk yüzyılı! Sivas’ta Et ve Süt Kurumu’nun önünde ucuz et için metrelerce kuyruk

25 izlenme 28 Mart 2024
Reklamlar

Türkiye’deki hayat pahalılığı Ramazan ayında da vatandaşı zorlamaya devam ediyor. İftar sofrasına et koymak isteyen vatandaşlar Sivas’ta Et ve Süt Kurumu’nun önünde uzun kuyruklar oluşturdu.



Ekonomik kriz yurttaşların geçim derdini büyütürken, Türkiye’nin dört bir yanında ucuz ekmek ve ucuz et kuyrukları görülmeye devam ediyor. Görüntüler bu kez de Sivas’ta Et ve Süt Kurumu’nun önünden geldi.

Gazeteci İsmail Saymaz, X hesabından yaptığı paylaşımda, “Sivas’ta Et ve Süt Kurumu’nun önü… Bu görüntü az önce çekildi. Sivaslılar iftardan önce yağmur altında ucuz et ve kıyma almak için sıra bekliyor” dedi.


Kaynak: TELE1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Her yıl biraz daha geriliyoruz: Türkiye 180 ülke arasında 159. oldu! Binali Yıldırım 15 Temmuz'un 'PROJE' olduğunu itiraf etti ! Rojin'in babası Nizamettin Kabaiş Bakan Tunç ile görüştü: "Görüşme olumlu geçti. İnşallah, Allah'ın izniyle en yakın zamanda her şey çözülecek" Mustafa Kemal Atatürk'e alçak saldırı!