AKP seçmeni kadından AKP'lilere kurşun gibi sözler! 'Atatürk laikliği getirerek çok iyi yapmış, dinle devlet işlerini ayırmakta. Demek ki bu kadar tehlikeliymiş'

Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
33 izlenme 26 Mayıs 2022
Reklamlar

"Hadi Soralım" isimli Youtube kanalı yayınladığı sokak röportajında AKP’li kadının “Atatürk laikliği getirerek çok iyi yapmış” dediği görüldü.

"Hadi Soralım" isimli Youtube kanalının mikrofon uzattığı vatandaş "Ben gerçekten öyle düşünüyorum, ateist gelsin. Ülkeyi güzel yönetsin, inancı olmasın hiç önemli değil ama adaleti tesis etsin oyum onadır" dedi.

Röportajı gerçekleştiren muhabirin "Daha önce farklı mı düşünüyordunuz?" sorusuna "Evet" diyen vatandaş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Alnı secdeye değiyor, vicdan sahibidir, merhamet sahibidir diye düşünüyordum. Ama tamamıyla benim bu düşüncem altüst oldu. Kesinlikle, bu düşüncemin yanlış olduğunu anladım. Bence; gerçekten Atatürk laikliği getirerek çok iyi yapmış, dinle devlet işlerini ayırmakta. Demek ki bu kadar tehlikeliymiş.

Çok zekice alınmış, ileri görüşlü olduğunu ispat eden bir karar laikliği tesis etmesiymiş, bunu bir dindar olarak söylüyorum"

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tutuklanan Barış Terkoğlu'ndan tarihe geçecek savunma! Sedat Peker'in dikkat çektiği uyuşturucu hattının Ankara ayağına operasyon! Bahçeşehir semt pazarında AKP'li belediyenin zabıtası, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden CHP'lilere engel olmaya çalıştı! İBB’nin el konulan yolsuzluk dosyalarına ne oldu?