İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında “uyuşturucu kullandırma” ve “cinsel ilişki karşılığı menfaat sağlama” suçlamalarıyla tutuklanan eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’un yakın arkadaş grubu da mercek altına alındı. Ersoy’un doğum gününde çekilen fotoğrafla ilgili iktidar medyasında “Susurluk gibi” yorumlar çıkması üzerine eski başbakan Binali Yıldırım’ın kardeşi İlhamı Yıldırım, açıklama yaptı.
Ersoy’un doğum gününde çekilen fotoğrafla ilgili iktidar medyasında “Susurluk gibi” yorumlar çıkması üzerine, eski başbakan Binali Yıldırım’ın kardeşi Mehmet Akif’in iddia edilen yönlerini hiç görmedim, böyle bir tanıklığım olmadı. Ancak böyle bir fotoğraftan “Susurluk gibi” sonucu çıkartmak art niyetlidir. Siyasi bir amaçla bunu yaptıklarını düşünüyorum” diye konuştu.

Sosyal medya hesabında daha önce Ersoy ile paylaşımları bulunan Yıldırım’ın Ersoy’un tutuklanmasının sonra birlikte oldukları fotoğrafları sildiği ortaya çıktı. Mehmet Akif Ersoy’la fotoğrafı bulunan birçok ismin de bunları sosyal medya hesaplarından sildikleri belirlendi.
Sözcü
Damadın düğünde yayınladığı video gelini ağlattı, davetliler dondu kaldı!32 izlenme
AKP'li 'Yeliz'den tepki toplayan paylaşım: Anıtkabir'i hedef aldı!38 izlenme
Büyük İstanbul Otogarı’nın otopark işletmesi İSPARK’a devredildi103 izlenme
Barış Pehlivan 5'inci kez hapsedilmek isteniyor: 'Denetimli serbestlik' talebine tepki çeken yanıt18 izlenme
Yunanistan 20. adamızı da işgal etti!84 izlenme
Mersin'de bir esnaf Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunmaya gitti, 10 ay hapis cezası aldı!23 izlenme
2 milyarlık piste hastane kondu!112 izlenme
Son 5 yılda 768 yeni vakıf!65 izlenme