İddiaya göre 2015 yılının Mart ayının sonundan 2019 Mayıs ayına kadar Batı Karadeniz'deki bir ilin AKP Merkez İlçe Başkanı D. A. ve çok sayıda kişi hakkında Z.D. zorla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu. Mağdur kadın kendisinin de AKP'de yönetim kurulu üyeliği yaptığını belirterek intihar girişiminde bulunduğunu anlattı.
ŞİKAYETÇİ OLDU
Z.D.; D.A.'dan, İ. C.'den, H.K.'dan, S.M.'den ve M.Y.'den şikayetçi olduğunu söyledi.
AKP O BAŞKANI GÖREVDEN ALDI
Bu tür iddiaların konuşulduğu, AKP Genel Merkezi’nin D.A.’yı geçtiğimiz Şubat ayında görevden aldığı öne sürüldü.
YAYIN YASAĞI MI GELDİ?
Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği ifade de skandal iddialarda bulundu. Düzce 1. Sulh Ceza Hakimliği’nin 2019/1995 sayılı kararı gereği habere 'Basın Yasağı' konuldu.
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, "Düzce /Ak partideki seks Skandalına yayın yasağı geldi!" açıklamasını yaptı. Ancak ne Düzce Adalet Sarayı'nın resmi sitesinde ne de Cumhuriyet Savcılığı'nın bu konu hakkında bir açıklaması bulunamadı.
İşte o paylaşım:

Haberi ilk kez duyuran duzcetv.com ise habere yayın yasağı geldiği için kaldırdıklarını duyurduve şu belgeyi paylaştı:

RTÜK'ün sitesinde ise böyle bir yayın yasağına rastlanmadı.

Savaş suçlusu olarak aranan adam Türk vatandaşı çıktı! İşkence, cinayet, tecavüz...17 izlenme
Memur zammı için kritik toplantı bugün! Milyonlar hükümetin teklifini bekliyor32 izlenme
Ankara'da simide zam!22 izlenme
4 ayda 3 milyon tona yakın buğday ithal edildi: "TMO tüccara çalışıyor"27 izlenme
Hatay'da binler İmamoğlu için sokaklara döküldü28 izlenme
Çavuşoğlu'nun Emekli Yunan Komutanına "Cesaretin varsa yaparsın"25 izlenme
Kamu arazisi yandaşa peşkeş çekildi!95 izlenme
Sayıştay'a göre İmamoğlu’nun süt yardımı 'usulsüz!'113 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 87.411 yeni vaka tespit edilirken, 264 kişi yaşamını yitirdi, 102.094 kişi sağlığına kavuştu!
Prostat kanseri: Yeni bir çalışma radyasyon tedavisi dozlarının önemli ölçüde azaltılabileceğini gösteriyor
Turkcell'den Kılıçdaroğlu'na SMS ambargosu açıklaması: "BTK kararını uyguladık"
Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde AKP bayrakları astılar!