Home
29 Ekim 2018 ( 314 izlenme )
Reklamlar

AKP yaptırdığı ankette kendisiyle yüzleşti

AKP tarafından Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere dair yaptırılan ankette, ekonomi başta olmak üzere izlenen politikalar sonuçlara yansıdı.


Kararsızların oranının yüzde 20 arttığına dikkati çeken Abdulkadir Selvi, "Seçimlere giderken AK Parti bir yandan muhalefetle, diğer taraftan ekonomiyle mücadele etme durumunda" dedi.

Abdulkadir Selvi, "Cumhurbaşkanı o kritik uyarıyı neden yaptı?" başlığıyla yayımlanan yazısında yerel seçimlere dair edindiği kulis bilgilerini paylaştı.

"Bu seçimlerde iktidar ve muhalefetin adaylarına odaklandık ancak seçim kazanmak için bir gösterge daha önplana çıkmaya başladı" diyen Selvi, şöyle devam etti:

Ekonomiyi kast ediyorum. AK Parti'nin yaptırdığı kamuoyu araştırmalarında ekonomi birinci sırada gelirken, onu eğitim, işsizlik ve terör takip ediyor. Terörde gerileme umut verici ancak ekonominin diğer başlıklara göre açık ara önde olduğunu söylemek mümkün. Bir gösterge daha var. O da kararsızların oranındaki artış. Yerel seçimlere 5 ay kalmasına ve aday isimlerinin konuşulmaya başlanmasına rağmen kararsızların oranı yüzde 20 seviyesini geçmiş durumda. Seçimlere giderken AK Parti bir yandan muhalefetle, diğer taraftan ekonomiyle mücadele etme durumunda.


https://www.abcgazetesi.com/politika/akpyaptirdigiankettekendisiyleyuzlesti/haber110260

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu'ndan "Milli Savunma Sanayii" notuyla yeni video: "Savunma sanayi asla siyasallaştırılmamalı" Savcı adayı Mithat Can Yalman otel odasında ölü bulundu İzmir'de suya yüzde 15 zam! 1 Ocak 2024'ten itibaren geçerli olacak Uzun zamandır sessizliğe gömülen Sedat Peker'in büyük dönüşümünü Yılmaz Özdil yazdı!