CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal ile borçlarından dolayı kapanma notasına gelen Şanlıurfaspor’la ilgili seçim öncesi verdiği sözleri tutmamakla suçladığı AKP’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül arasında Twitter üzerinden sert bir tartışma yaşandı.

KİMLER YOK Kİ!
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve AKP Şanlıurfa İl Teşkilatı mensupları, “Utanmaz, arlanmaz!” ifadesiyle Beyazgül’e hakaret ettiğini savundukları CHP’li vekil aleyhinde sosyal medya üzerinden organize bir şekilde karalama kampanyası başlattı.

Tanal’ı hedef alanlar arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mahmut Uçmak, Yazılım Şube Müdürü Onur Kapaklı, Bilgi İşlem Daire Başkanı Mehmet Durak Akkaya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürü Sait Koyuncu, Büyükşehir İçsular Ulaşım Şube Müdürü Ahmet Çoban, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ahmet Alpay, AKP Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız gibi isimlerin de yer aldığı görüldü.

WHATSAPP’TAN TT TALİMATI
Dün akşam saat 20:00’den itibaren ise CHP’li Tanal aleyhinde Twitter’da TT çalışması yapıldı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi personeli, belediye meclis üyeleri, AKP Şanlıurfa il ve ilçe teşkilat üyeleri, “#TanalUrfadanÖzürDile” şeklindeki hashtagin Türkiye gündemine girmesi için adeta seferber oldu. Tanal aleyhinde birlerce tweet atıldı.
CHP’li vekil Mahmut Tanal, kendisine yönelik karalama kampanyası başlatılması yönündeki talimatın Whatsapp üzerinden verildiğini duyurdu.
Twitter hesabından Şanlıurfa Büşükşehir Belediyesisi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürü Sait Koyuncu’nun “Değerli Büyükşehir Ailemiz, hep birlikte bu akşam saat 20:00’de Twitter Türkiye Gündemi çalışması yapacağız. Hep birlikte kendi yorumlarımızla birlikte kendi yorumlarımızla ve üstteki fotoları kullanarak…” şeklindeki Whatsapp mesajı ile AKP teşkilatının “Değerli AK NEFER Ailemiz, hep birlikte bu akşam saat 20:00’de Twitter Türkiye Gündemi çalışması yapacağız. Hep birlikte kendi yorumlarımızla ve üstteki fotoları kullanarak… #TanalUrfadanÖzürDile hashtaglerini kullanarak tweet atalım lütfen…” şeklindeki Whatsapp grup gönderisini paylaşan Tanal, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve AKP Şanlıurfa teşkilat üyelerine verilen talimatla Twitter’da aleyhimde kampanya başlatıldı. Böyle deşifre oldular. Topunuz gelin! 657’ye tabi belediye personeli, yönlendirmeyle suç işliyor. Hesaplaşacağız! Halka hizmet yerine Twitter’ın başına oturup beni hedef aldılar, hakaret yağdırdılar” ifadelerini kullandı.
Şanlıurfalı vatandaşlar ve Şanlıurfaspor taraftarları Tanal’a destek verirken, aslen Şanlıurfalı olan CHP’li vekil, “Şanlıurfa’da AKP’lilerin kimyasını bozdum! Foyalarını ortaya çıkarttıkça, halkı hizmetten mahrum bıraktıklarını deşifre ettikçe saldırganlaştılar” diyerek, Şanlıurfa’nın sorunlarını gündeme getirmekten vazgeçmeyeceğinin altını çizdi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/akpyieleverenwhatsappkonusmasih44219.html
CHP'li vekil oranları tek tek açıkladı: "Vatandaş saniyede 328 bin 763 TL vergi ödedi"6 izlenme
Eyüpsultan Belediyesi’nin kiraladığı at çiftliği Sayıştay denetimine takıldı!109 izlenme
Peker'in iddialarının ardından SPK'dan Taşkesenlioğlu ve Taranoğlu hakkında suç duyurusu!39 izlenme
Barolar Birliği de doğruladı: "Sahte avukatların ne kaydı var ne de stajı"9 izlenme
Andımızı hedef alan imam AKP'den milletvekili adayı!36 izlenme
Alçak hainden Atatürk’e ve Kemalistlere ağır küfürler!75 izlenme
Daha önce yatak verilmeyen Elif Atayman'ın oğlu isyan etti: "80 yaşındaki dedemle görüşe alınmadık!"7 izlenme
Bakan Koca paylaştı: Toplam can kaybı 2.805, toplam vaka sayısı da 110.130 oldu!58 izlenme