CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Oğuz Kaan Salıcı katıldığı bir canlı yayın programında çarpıcı tespitlerde bulundu, gündeme dair açıklamalar yaptı.
23 Haziran İstanbul Seçimi'nde CHP'nin her kesimden oy aldığını belirten Salıcı, isim vermeyeceğinin altını özellikle çizeçerek, "AKP milletvekillerinin çocukları bile CHP'ye oy verdi" dedi.
Salıcı, AKP'nin terörist başı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Kırmızı Bülten ile aranan Osman Öcalan'ın kardeşinin devletin kanalı TRT'de yayına çıkarılmasının MHP seçmenini etkilediğini ifade ederek, "Osman Öcalan TRT'de yayına çıkarılınca MHP seçmeni ertesi gün bize oy verdi ya da sandığa gitmedi" dedi.
2018'de CHP, İYİ Parti, HDP ve Saadet Partisi'nin ortak anayasa çalışması yaptığı iddiasına ilişkin Salıcı ortada yazılan bir Anayasa taslağının olmadığını belirterek, "Anayasa'nın ilk 4 maddesi kırmızı çizgimizdir" ifadesi kullandı.
http://www.krttv.com.tr/gundem/akpyikaristiracakiddiah54797.html
Vatandaşların sorunlarla boğuşması böyle dedirtti: Nobel ödülleri Türk halkına verilmeliydi!38 izlenme
Canan Kaftancıoğlu’nun siyasi parti üyeliği düşürüldü!45 izlenme
İzmir'in Kurtuluş yıldönümünde tüyleri diken diken eden kutlama44 izlenme
İsrail Gazze'de işgale başladı! Dış mahallelere giriyor12 izlenme
Erdoğan '1 sene' demişti: 2011'de temeli atılan barajın projesi 2019'da çizilmiş!83 izlenme
Tarım ve Orman Bakanlığı’nda 4 bakan yardımcısı görevden alındı!35 izlenme
AKP iş vaadiyle 516 işçiyi zorla üye yaptı sonra işsiz bıraktı!163 izlenme
Öğrenciler sokakta yatarken 'Gençlik' Bakanı Kasapoğlu suçu öğrencilere attı, Kılıçdaroğlu'na yüklendi! 'Başvuran öğrencilerin bir kısmı hak kazandığı halde kaydını yaptırmıyor'38 izlenme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca corona verilerini açıkladı: Can kaybı 4.950'ye, vaka sayısı da 187.685'e yükseldi!
Anket: Gençler açık ara CHP'yi destekliyor, 'Erdoğan'a oy vermem' diyenler öne çıkıyor; AKP'li ailelerin çocuklarında büyük kopuş!
Canan Kaftancıoğlu beraat etti
Volkan Konak’a ilk müdahaleyi yapan doktor Ahmet Görkem Yasak konuştu: "Yardımcı olduğun o genç büyüdü, doktor oldu"